Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Technical

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st November 2011, 21:02
midcarolina midcarolina is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 254
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
 
Default Port forwarding and Linux

Hi,

I just purchased a load balancing router for my servers and the configuration is set-up correctly with new router. Port forwarding is working coming in (set to DMZ, so all ports are open both ways). I am using ISPConfig 3.0.4, the new LAN IP has been set-up, and using the remote test set-up that is built into the load balancer shows the number of packets sent to the WAN IP, then to the LAN IP through port 80, with none sent back. I feel pretty confident that this is not an ISPConfig issue, but something with the Linux box. Running ifconfig shows the LAN IP just fine. Packets sent, none dropped, so I am wondering what I may be missing.

Thanks a lot
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
port forwarding

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forwarding Port Traffic From a Domain to an External IP mjhasbach Server Operation 11 27th July 2011 11:00
https access to remote OpenVPN clients via OpenVPn server chillifire Installation/Configuration 12 2nd June 2009 03:51
Forwarding port 1723 debian >> Windoze 2003 mdk Server Operation 0 14th February 2009 12:42
SSH port forwarding (SQLYog Tunnel) mastorna Server Operation 0 22nd June 2006 01:16
Port 80 error jcowdrey Installation/Configuration 29 3rd March 2006 05:19


All times are GMT +2. The time now is 11:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.