#1  
Old 7th November 2011, 22:19
pawan pawan is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 222
Thanks: 44
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default DNS template problem

I had created a DNS custom template, where opted for not show some fields on selection of the custom templates.

But now whether the field shown is selected or not, the fields are shown.

I think there is some problem related to 3.0.4
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th November 2011, 22:29
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,768
Thanks: 821
Thanked 5,331 Times in 4,183 Posts
Default

This function works for me in ISPConfig 3.0.4, just tested it with a fresh install. I went to DNS > DNS templates, clicked on "Add DNS Zone", all fields are shown. Then clicked on DNS Templates, edited the default template and unchecked the IP address checkbox, clicked on save. Clicked on "Add dns zone" again and all fields except of the disabled IP address field were shown. So it works as expected on my server.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th November 2011, 22:40
pawan pawan is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 222
Thanks: 44
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

with default template it works for me as well.

but if I select the custom template for which I disabled certain fields are still shown, which were getting hidden earlier immediately.
Reply With Quote
  #4  
Old 7th November 2011, 23:15
pawan pawan is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 222
Thanks: 44
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

One more thing I have noticed, is that whatever defaults you have chosen for the default template, it shows it exactly those field irrespective of the fields chosen for custom template.
Reply With Quote
  #5  
Old 8th November 2011, 11:33
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,768
Thanks: 821
Thanked 5,331 Times in 4,183 Posts
 
Default

I've fixed that in svn stable branch.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Major recovery Toucan Installation/Configuration 18 9th August 2011 11:45
Sending email issue lezelf Installation/Configuration 15 9th August 2011 11:20
Problem in DNS createch Installation/Configuration 1 2nd April 2010 13:18
Slave dns problem blackmask Installation/Configuration 1 3rd October 2007 13:51
DNS problem wrender Server Operation 2 25th November 2006 16:57


All times are GMT +2. The time now is 13:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.