#1  
Old 6th November 2011, 17:12
DaleHutch DaleHutch is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: 39.943066 , -104.902954
Posts: 43
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default Default Web Page not appearing

I've got a new ISPConfig 3.04 server up and running.

I created a domain and a website.

When I try to view the default page (Index.html) it redirects to the main squirrelmail page.

Anyone now how to correct this?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th November 2011, 09:38
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,202
Thanks: 829
Thanked 5,422 Times in 4,264 Posts
Default

Have you set or altererd any squirrelmail aliases in one of the apache configuration files?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 8th November 2011, 00:24
DaleHutch DaleHutch is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: 39.943066 , -104.902954
Posts: 43
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Greetings Till,

Nope... Straight out of the box following Falko's tutorial.

I created clients, then added the website to the client.

Looks like any website I create defaults to squirrelmail.
Reply With Quote
  #4  
Old 8th November 2011, 16:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Which tutorial (URL) did you use?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 9th November 2011, 02:49
DaleHutch DaleHutch is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: 39.943066 , -104.902954
Posts: 43
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 4 Posts
 
Default

I used...

The Perfect Server - Ubuntu 11.10 [ISPConfig 3]

I was messing around with different flavors of Linux. The Fedora version of the Perfect Server [ISPConfig3] worked fine. But I'm more familiar with Ubuntu so I went with that.

I looked in the Apache folders and ISPConfig did create everything correctly the Index.html file is there along with robots.txt and the other files.

Since then I have rebuilt the server again and went with your
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (Ubuntu 11.10) on one for mail and your Installing Apache2 With PHP5 And MySQL Support On Ubuntu 11.10 (LAMP) for my web server. I've got another computer I am going to install your Perfect Server on. I really want to get ISPConfig3 up and running.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting Email Working ISPConfig3 Squirrelmail and Courier etc Ian Wilson Installation/Configuration 17 19th June 2013 22:58
I'm attack brute force qb7 General 6 21st July 2012 21:34
Postfix/courier/Centos 6 cant send email to external email servers maxtorzito Installation/Configuration 14 7th October 2011 10:56
User creating shoevring Developers' Forum 7 25th July 2010 10:17
WHere is the default domain's web page? Bedevere Installation/Configuration 4 28th August 2005 20:14


All times are GMT +2. The time now is 15:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.