#1  
Old 29th October 2011, 07:14
reddy reddy is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Fresh install PHP error

Hello I just installed everything almost working smooth. But I got a problem some of php scripts, giving this error.
Code:
PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_FUNCTION in sidebars.php on line 1
I am using fastCGI. I did try to change to mod-php and suPHP no chance. PHP version atm this PHP 5.3.3-7+squeeze3 with Suhosin-Patch (cli) (built: Jun 28 2011 08:24:40)
Copyright (c) 1997-2009 The PHP Group Zend Engine v2.3.0, Copyright (c) 1998-2010 Zend Technologies with Suhosin v0.9.32.1, Copyright (c) 2007-2010, by SektionEins GmbH. Linux version is Debian Squeeze

Finally found a right CP for my server, need a help about this issue pls.

Thanks.

Last edited by reddy; 29th October 2011 at 07:16.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th October 2011, 21:27
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,555
Thanks: 791
Thanked 4,977 Times in 3,899 Posts
Default

There is a syntax error in the file sidebars.php in your website or you uploaded it with the wrong permissions or user.

Check the syntax of the file, e.g. that it starts with

<?php

and that it does not contain any syntax errors. Also make sure that the file is owned by the user and group of the website.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.

Last edited by till; 29th October 2011 at 21:30.
Reply With Quote
  #3  
Old 30th October 2011, 17:54
reddy reddy is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hello I have done check with php file there is no syntax error. Permissions and users also right users and permissions. Only stats on web folder root-root. Thanks.

I just see messing up all php codes, after upload. Is there something not functioning right? Because after I uploaded checked php files, all messed.

Last edited by reddy; 30th October 2011 at 18:53.
Reply With Quote
  #4  
Old 31st October 2011, 10:04
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,555
Thanks: 791
Thanked 4,977 Times in 3,899 Posts
 
Default

Please explain what is messed up in the files and how you uploaded them.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maia Mailguard with ISPconfig seangee Installation/Configuration 4 24th June 2010 09:08
Need help setting up domainpop with postfix kameelperdza Installation/Configuration 6 15th June 2009 07:49
Unable to install ISPConfig bdonecker Installation/Configuration 21 26th May 2009 08:20
Frustrated with ISPConfig install! woozyerdaddee Installation/Configuration 4 19th May 2006 03:38
Install stop at uuwish, UUDeview SeaWolf Installation/Configuration 6 4th October 2005 23:53


All times are GMT +2. The time now is 06:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.