Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th October 2011, 19:37
cfoe cfoe is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Oct 2011
Location: NRW, Germany
Posts: 233
Thanks: 27
Thanked 57 Times in 32 Posts
Send a message via Skype™ to cfoe
Question change main.tpl.htm for login

Hi guys,

I switched from cPanel to ISPConfig 3 and I am loving it. Thanks to the developers for this awesome software.

Now to my question:
Is it possible to make the "login-module" use a different main.tpl.htm?
For example "main-login.tpl.htm". I would like to output the login-form without the nav and submenu row.

Help will be much appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th October 2011, 09:02
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,202
Thanks: 829
Thanked 5,420 Times in 4,262 Posts
Default

Quote:
Thanks to the developers for this awesome software.
Thanks

Quote:
Is it possible to make the "login-module" use a different main.tpl.htm?
For example "main-login.tpl.htm". I would like to output the login-form without the nav and submenu row.
Thats not possible without large changes in the code as ispconfig has just one main template for all pages and the menus and subpages are loaded with ajax into this main template.

what you can try is that you create your own script to do the user authentication and initiate a session before you redirect the uer to the ispconfig interface.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 13th October 2011, 20:05
cfoe cfoe is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Oct 2011
Location: NRW, Germany
Posts: 233
Thanks: 27
Thanked 57 Times in 32 Posts
Send a message via Skype™ to cfoe
 
Default

This is just a style thing and not urgent so when I have some spare time I will give it a try and publish my, hopefully, working solution here.
Thanks for the quick response.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cfoe For This Useful Post:
till (14th October 2011)
Reply

Bookmarks

Tags
theme

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues with Change SQL Password plugin for Squirrel Mail on Centos 5.4 and ISPConfig3 centosarus Installation/Configuration 6 4th May 2010 15:59
Host/Domainname change in: The Perfect Server-Debian Lenny (Debian 5.0) [ISPConfig 2] edge HOWTO-Related Questions 2 23rd February 2009 19:17
Unable to change Domain Name under Management ->> Setting cbfeagle Developers' Forum 2 24th August 2008 17:13
How to change MySQL root password? wpwood3 Installation/Configuration 1 9th October 2007 02:55
user can change domain testset General 2 12th June 2007 22:53


All times are GMT +2. The time now is 08:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.