#1  
Old 12th October 2011, 19:12
ttvilaplana ttvilaplana is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default hostname in logs

First, hello everyone. I'm new to this forum, so if I posted this thread in wrong one, i'm sorry.

I've change the hostname in the server.

old hostname --> oldserver.example.com
new hostname --> newserver.example.com

1st - I've modify /etc/hostname
2nd - I've modify /etc/hosts

127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
127.0.1.1 newserver.example.com newserver
xx.xxx.xx.xx newserver.example.com newserver

3rd - I've run /etc/init.d/hostname.sh stop & etc/init.d/hostname.sh start
4th - test:
run hostname --> newserver.example.com
run hostname -f -->newserver.example.com

I change also the /etc/postfix/main.cf files replacing "mydestination" and and both SSL certificates (IMAP and POP) replacing "CN" value.

Every thing seems ok, but every log files are still showing oldserver.example.com.

It's necessary reboot the server?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th October 2011, 08:54
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,175
Thanks: 829
Thanked 5,412 Times in 4,255 Posts
 
Default

Quote:
It's necessary reboot the server?
Yes, please reboot the server.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
hostname, logs

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail -Ubuntu 8.04 c4rdinal HOWTO-Related Questions 112 23rd August 2011 10:49
Odd Spam behaviour itsnedkeren Installation/Configuration 1 11th December 2010 14:20
Being Spammed/Hacked/Probed not sure PLEASE HELP! kresser General 10 29th October 2010 17:25
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 13:29
Sending mail ISPConfig 3 but not receivind catza Installation/Configuration 20 19th May 2010 12:47


All times are GMT +2. The time now is 16:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.