Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th October 2011, 16:41
laptop_user laptop_user is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 88
Thanks: 39
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default Website directory path is different

Hello all,

I stumble upon a problem. When I create FTP user for my website I can use th FTP and upload file just fine. The problem is my website directory is different.

My domain directory is at /var/www/clients/client0/web5/web/index.html - but the thing is if I edit index.html or upload my file in this via FTP, no changes will be made. I can't see any differences at www.mydomain.com

My REAL index file is at /var/www/index.html - changes will be see at www.mydomain.com if I edit index.html in this directory.

Please help
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th October 2011, 12:26
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Did you create www.mydomain.com through ISPConfig? Because ISPConfig doesn't create any vhosts with the document root /var/www.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
laptop_user (8th October 2011)
  #3  
Old 8th October 2011, 14:27
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,972
Thanks: 825
Thanked 5,367 Times in 4,214 Posts
Default

Just a guess: either you missed to enable auto subdomain www in the website settings or you selected thevwrong ip address in the site settings.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
laptop_user (8th October 2011)
  #4  
Old 8th October 2011, 14:54
laptop_user laptop_user is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 88
Thanks: 39
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Just a guess: either you missed to enable auto subdomain www in the website settings or you selected thevwrong ip address in the site settings.
your latter guess is correct. I change my vps location and my provider issued me a new IP. My old IP is already added to the system and I use my old IP when I create website.

Just curious how do you know about the wrong IP selection problem? My guess is this problem has happen before.

Appreciate the responses from both of you. Problem solved. Thanks again.
Reply With Quote
  #5  
Old 8th October 2011, 18:53
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,972
Thanks: 825
Thanked 5,367 Times in 4,214 Posts
 
Default

Apache routes all unkown requests to the /var/www folder. A unknown request is when apache does not find the combination of ip and domain, subdomain or alias in its configuration files. So the reason for your problem must have been such a mismatch
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
laptop_user (8th October 2011)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rkhunter warnings esezako General 7 27th September 2011 07:28
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
directories in /home/admispconfig/ispconfig renamed? Spudchat General 10 12th April 2007 19:37
Problem Installing ISPConfig on a Debian System xyhfna Installation/Configuration 17 6th February 2007 14:09
Update to 2.2.0 question brianetilley Installation/Configuration 10 4th March 2006 17:02


All times are GMT +2. The time now is 09:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.