#1  
Old 26th September 2011, 14:55
FutileFreedom FutileFreedom is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Pennsylvania
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to FutileFreedom
Default Domain Redirects

Hey there,

I'm having some issues with new sites I add to ISPConfig. I add the DNS Entries to cloudflare then attempt to access the site and it redirects to my main domain for some reason.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th September 2011, 17:20
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,704
Thanks: 819
Thanked 5,321 Times in 4,174 Posts
Default

Make sure that the IP address that you select in the website settings in ispconfig is the same that you used for the dns a-record in the dns records. If you want to access a doomain with www subdomain too, then make sure that you selected auto subdomain www in ispconfig.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 26th September 2011, 18:21
FutileFreedom FutileFreedom is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Pennsylvania
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to FutileFreedom
 
Default

All the other domains and subdomains work fine. It's just recently that I've been having issues with subdomains.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues with Baruwa - The Perfect Spamsnake Ubuntu 10.10 neofire HOWTO-Related Questions 44 31st May 2011 15:09
Postfix queue problem? murunix Server Operation 7 2nd May 2011 01:55
Postfix not forwarding for some domains flappy Installation/Configuration 3 21st November 2010 17:57
freebsd 7, samba 3, domain controller alexdimarco Suggest HOWTO 6 5th November 2010 16:54
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 14:49


All times are GMT +2. The time now is 04:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.