#1  
Old 16th September 2011, 18:01
gachnar gachnar is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ubuntu 10.04 NIC Bonding

I have googled the S#%T out of this and can't find a good / practical tutorial that tells me how to successfully bond the NIC's in my server. It's basically a brand new install minus my tinkering trying to get the NIC's bonded. Can someone please help me to try to get this configured? I probably should reload the system to ensure I have a vanilla install so we can get this thing rocking. I look forward to the help.

Edit:
I just realized I should provide more info. I am trying to get a HA(High Availability) iSCSI server to work, I am stuck at a point to where I can't proceed any further because I can't get the nic bonded successfully. Any ideas?

Last edited by gachnar; 17th September 2011 at 01:10.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th September 2011, 04:13
gachnar gachnar is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

just a bump...
Reply With Quote
  #3  
Old 19th September 2011, 23:18
gachnar gachnar is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I've tried using the article at this link http://ubuntuforums.org/showthread.p...ight=nic+bond0 with no result. Please offer help if you have a clue how to do this.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vmware server 2.0.2-x with Ubuntu server 10.04 VMware Remote Console Plug-in letsharehowto HOWTO-Related Questions 12 6th December 2011 20:23
Perfect Server Ubuntu 10.04 webmail issue sidcypher HOWTO-Related Questions 1 5th May 2011 16:11
Problem send/receive Courier+Postfix+Squirrelmail Pirk Installation/Configuration 2 21st May 2010 13:26
Connection timed out on intermail outgoing mails gouravgarg Server Operation 6 5th March 2010 20:31
Unbale to login to Postfix from webmail wasimriz HOWTO-Related Questions 5 6th April 2009 13:49


All times are GMT +2. The time now is 03:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.