#1  
Old 19th September 2011, 14:33
FutileFreedom FutileFreedom is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Pennsylvania
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to FutileFreedom
Default Couple Issues

I have a couple issues on my ISP Config server.

1. Roundcube with multiple domains.

I have setup a second domain for E-mail on my server and I can get it to be able to select between the two in a dropdown, but it won't authenticate to the second domain.

2. SuPHP
I tried to use SuPHP and made sure SuEXEC was selected for a domain though it kept giving 500 Internal Server Error messages.

Can someone help fix these?
Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th September 2011, 16:15
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,503
Thanks: 813
Thanked 5,264 Times in 4,128 Posts
Default

1) Make sure that you always use the full email address as username. A select field for multiple domains is not nescessary, you can use roundcube with as mayn domains as you like.

2) Post the exact error message from the error.log of the wesbite. the most likely reason for the error is that you uploaded the file with wrong permissions or created it as root user. By the way, suexec is not required for suphp, s suphp replaces suexec for php scripts. Suexec is only used in conjunction with php-cgi and php-fcgi.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 26th September 2011, 14:54
FutileFreedom FutileFreedom is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Pennsylvania
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to FutileFreedom
 
Default

I managed to fix the first issue and permissions was the second issue. I fixed that and now it works fine.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues not resolved after update to 3.0.3.3 eotnetworks General 2 18th April 2011 18:40
Issues with the Job Queue b00gz Installation/Configuration 6 26th December 2010 19:38
DNS issues in Ispconfig 3 caseyc2 Installation/Configuration 6 6th May 2010 04:22
Couple issues with ispconfig 2.2.12 after Fiesty upgrade pyropoptrt Installation/Configuration 15 1st May 2007 20:37
Sorry, a couple other issues... ctroyp Installation/Configuration 30 28th September 2005 17:12


All times are GMT +2. The time now is 18:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.