Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th September 2011, 19:39
eko_taas eko_taas is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 92
Thanks: 2
Thanked 12 Times in 10 Posts
Question Problem on mail-server on new location

My ISPConfog 3.0.3.3 was working just fine on earlier location (after great help of you guys), but now on new location & ISP and router (Buffalo ADSL) I have ended up trouble on mail-server.
- All ISPConfig servicies green / running w/o problems (as I use them)
- Fetchmail OK (from yyyy@test.com to zzzz@example.com)
- Sending mail with roundcube zzzz@example.com => zzzz@example.com OK
- Sending mail with roundcube zzzz@example.com => yyy@test.com OK
- receiving from other email to zzzz@example.com gives trouble (copied from email delayed alarm)
Code:
<zzzz@example.com>: connect to example.com[83.zzz.yyy.zz]:25: Connection timed out
As I have 2 routers in my system, I have made server1 as DMZ in Buffalo. Also portscan shows that needed ports on example.com are open (21, 22,) 25 (, 53 etc.). Also individual port-forward sis not change situation better.

What to check next - thanks for advice already now.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th September 2011, 08:47
eko_taas eko_taas is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 92
Thanks: 2
Thanked 12 Times in 10 Posts
 
Lightbulb Port 25 seems to be closed on ISP side

Seems that after more detailö check, on ISP-side port 25 is closed (all others open). Last time I scanned only locally

I have contacted them and ask for the same (as all should be open).
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to eko_taas For This Useful Post:
AbannyvabVask (13th December 2013)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending email issue lezelf Installation/Configuration 15 9th August 2011 12:20
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 23:02
ISPConfig 3 Installation - Postfix queue stuck andrew971218 Installation/Configuration 21 15th July 2011 15:42
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 14:58
localhost postfix/master: fatal: bind 127.0.0.1 port 125: Permission denied g18c Installation/Configuration 4 24th March 2009 18:39


All times are GMT +2. The time now is 11:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.