#1  
Old 3rd September 2011, 16:53
madunix madunix is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default ISPConfig3

I have done the setup on a RHEL6 step by step using http://www.howtoforge.com/perfect-se...64-ispconfig-3 went smoothly

when I call the page ... http://10.5.1.61:8080/ and login with admin account I get the following error

No data received
Unable to load the web page because the server sent no data.
Here are some suggestions:
Reload this web page later.
Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

Any help



MySQL root password []: **********

MySQL database to create [dbispconfig]:

MySQL charset [utf8]:

Generating a 2048 bit RSA private key
..................+++
.................................................. ............+++
writing new private key to 'smtpd.key'
-----
You are about to be asked to enter information that will be incorporated
into your certificate request.
What you are about to enter is what is called a Distinguished Name or a DN.
There are quite a few fields but you can leave some blank
For some fields there will be a default value,
If you enter '.', the field will be left blank.
-----
Country Name (2 letter code) [XX]:
State or Province Name (full name) []:
Locality Name (eg, city) [Default City]:
Organization Name (eg, company) [Default Company Ltd]:
Organizational Unit Name (eg, section) []:
Common Name (eg, your name or your server's hostname) []:
Email Address []:
Configuring Jailkit
Configuring SASL
Configuring PAM
Configuring Courier
Configuring Spamassassin
Configuring Amavisd
Configuring Getmail
Configuring Pureftpd
Configuring BIND
Configuring Apache
Configuring Vlogger
Configuring Apps vhost
Configuring Firewall
Installing ISPConfig
ISPConfig Port [8080]:

Configuring DBServer
Installing ISPConfig crontab
no crontab for root
no crontab for getmail
Restarting services ...
Stopping mysqld: [ OK ]
Starting mysqld: [ OK ]
Shutting down postfix: [ OK ]
Starting postfix: [ OK ]
Stopping saslauthd: [FAILED]
Starting saslauthd: [ OK ]
Shutting down amavisd: Daemon [5789] terminated by SIGTERM
[ OK ]
amavisd stopped
Starting amavisd: [ OK ]

Stopping clamd.amavisd: [FAILED]
Starting clamd.amavisd: Bytecode: Security mode set to "TrustSigned".
[ OK ]
Stopping Courier authentication services: authdaemond
Starting Courier authentication services: authdaemond
Stopping Courier-IMAP server: imap imap-ssl pop3 pop3-ssl
Starting Courier-IMAP server: imap imap-ssl pop3 pop3-ssl
Stopping Courier-IMAP server: imap imap-ssl pop3 pop3-ssl
Starting Courier-IMAP server: imap imap-ssl pop3 pop3-ssl
Stopping Courier-IMAP server: imap imap-ssl pop3 pop3-ssl
Starting Courier-IMAP server: imap imap-ssl pop3 pop3-ssl
Stopping Courier-IMAP server: imap imap-ssl pop3 pop3-ssl
Starting Courier-IMAP server: imap imap-ssl pop3 pop3-ssl
Stopping httpd: [ OK ]
[Sat Sep 03 13:48:35 2011] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
Starting httpd: [ OK ]
Stopping pure-ftpd: [ OK ]
Starting pure-ftpd: [ OK ]
Installation completed.
[root@server1 install]# /etc/init.d/httpd restart
Stopping httpd: [ OK ]
Starting httpd: [Sat Sep 03 13:50:32 2011] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
[ OK ]
[root@server1 install]# /etc/init.d/httpd restart
Stopping httpd: [ OK ]
Starting httpd: [Sat Sep 03 13:50:36 2011] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
[ OK ]

Last edited by madunix; 3rd September 2011 at 22:10.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th September 2011, 12:12
madunix madunix is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

any help would be appreciate to trace the error
Reply With Quote
  #3  
Old 4th September 2011, 14:16
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,409
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

Seems as if another service is running on port 8080 as the error message that you got is not from ispconfig. You can check that with the command netstat -tap. Or you did not connect tothe correct server.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #4  
Old 4th September 2011, 14:49
madunix madunix is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

nothing under 8080

[root@server1 web]# netstat -tap
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name
tcp 0 0 *:ftp *:* LISTEN 2170/pure-ftpd (SER
tcp 0 0 server1:domain *:* LISTEN 1624/named
tcp 0 0 localhost.localdomai:domain *:* LISTEN 1624/named
tcp 0 0 *:ssh *:* LISTEN 1870/sshd
tcp 0 0 localhost.localdomain:ipp *:* LISTEN 1771/cupsd
tcp 0 0 *:smtp *:* LISTEN 2138/master
tcp 0 0 *:51866 *:* LISTEN 1695/rpc.statd
tcp 0 0 localhost.localdomain:10024 *:* LISTEN 20995/amavisd (mast
tcp 0 0 localhost.localdomain:10025 *:* LISTEN 2138/master
tcp 0 0 *:mysql *:* LISTEN 2004/mysqld
tcp 0 0 localhost.local:dyna-access *:* LISTEN 1878/clamd
tcp 0 0 *:sunrpc *:* LISTEN 1499/rpcbind
tcp 0 0 server1:ssh 10.6.40.55:59007 ESTABLISHED 19674/sshd: pons [p
tcp 0 0 *:ftp *:* LISTEN 2170/pure-ftpd (SER
tcp 0 0 *:domain *:* LISTEN 1624/named
tcp 0 0 *:ssh *:* LISTEN 1870/sshd
tcp 0 0 localhost.localdomain:ipp *:* LISTEN 1771/cupsd
tcp 0 0 *:smtp *:* LISTEN 2138/master
tcp 0 0 *:https *:* LISTEN 2159/httpd
tcp 0 0 *:imaps *:* LISTEN 2051/couriertcpd
tcp 0 0 *op3s *:* LISTEN 2063/couriertcpd
tcp 0 0 *:49963 *:* LISTEN 1695/rpc.statd
tcp 0 0 *op3 *:* LISTEN 2057/couriertcpd
tcp 0 0 *:imap *:* LISTEN 2044/couriertcpd
tcp 0 0 *:sunrpc *:* LISTEN 1499/rpcbind
tcp 0 0 *:webcache *:* LISTEN 2159/httpd
tcp 0 0 *:http *:* LISTEN 2159/httpd
tcp 0 0 *:tproxy *:* LISTEN 2159/httpd
Reply With Quote
  #5  
Old 4th September 2011, 15:17
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,409
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

Port 8080 is webcache and it is listeed there. Please check the apache error.log and try to access the server by ip on port 8080.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 4th September 2011, 19:55
madunix madunix is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

I can access the server via port 22 21 80 8080, but in the error log i have segmentation fault after the login admin, could it be because of my platform RHEL6.1
[root@server1 httpd]# uname -a
Linux server1.xyz.com 2.6.32-131.12.1.el6.x86_64 #1 SMP Sun Jul 31 16:44:56 EDT 2011 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
[root@server1 httpd]# cat /etc/redhat-release
Red Hat Enterprise Linux Server release 6.1 (Santiago)
[root@server1 httpd]#


[pons@linux2 ~]$ telnet 10.5.1.61 21
Trying 10.5.1.61...
Connected to 10.5.1.61 (10.5.1.61).
Escape character is '^]'.
220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------
220-You are user number 1 of 50 allowed.
220-Local time is now 16:46. Server port: 21.
220-This is a private system - No anonymous login
220-IPv6 connections are also welcome on this server.
220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.
exit
quit
Connection closed by foreign host.
[pons@linux2 ~]$ telnet 10.5.1.61 22
Trying 10.5.1.61...
Connected to 10.5.1.61 (10.5.1.61).
Escape character is '^]'.
SSH-2.0-OpenSSH_5.3
exit
Protocol mismatch.
Connection closed by foreign host.
[pons@linux2 ~]$ telnet 10.5.1.61 80
Trying 10.5.1.61...
Connected to 10.5.1.61 (10.5.1.61).
Escape character is '^]'.
exit
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>501 Method Not Implemented</title>
</head><body>
<h1>Method Not Implemented</h1>
<p>exit to / not supported.<br />
</p>
<hr>
<address>Apache/2.2.15 (Red Hat) Server at web Port 80</address>
</body></html>
Connection closed by foreign host.
[pons@linux2 ~]$ telnet 10.5.1.61 8080
Trying 10.5.1.61...
Connected to 10.5.1.61 (10.5.1.61).
Escape character is '^]'.
exit
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>ISPConfig </title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8"/>
<link href="themes/default/css/central.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<!--[if lte IE 7]>
<link href="themes/default/css/patches/central.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<![endif]-->
<!--[if lte ie 6]>
<style type="text/css" media="screen">
/*
Move these to your IE specific stylesheet if possible
*/
.uniForm,
.uniForm fieldset,
.uniForm .ctrlHolder,
.uniForm .formHint,
.uniForm .buttonHolder,
<div id="footer">
Powered by <a href="http://www.ispconfig.org/" target="_blank">ISPConfig</a>
</div><!-- end: #footer -->
</div>
</body>
</html>
Connection closed by foreign host.



[root@server1 httpd]# tail -f error_log
[Sun Sep 04 16:44:13 2011] [notice] child pid 2581 exit signal Segmentation fault (11)
[Sun Sep 04 16:44:16 2011] [notice] child pid 10754 exit signal Segmentation fault (11)
[Sun Sep 04 16:44:20 2011] [notice] child pid 10777 exit signal Segmentation fault (11)
[Sun Sep 04 16:44:20 2011] [notice] child pid 10779 exit signal Segmentation fault (11)
[Sun Sep 04 16:47:03 2011] [error] [client 10.5.1.32] Invalid method in request exit
[Sun Sep 04 16:50:22 2011] [error] [client 10.6.40.55] Directory index forbidden by Options directive: /var/www/html/
[Sun Sep 04 16:50:23 2011] [error] [client 10.6.40.55] File does not exist: /var/www/html/favicon.ico
[Sun Sep 04 16:50:27 2011] [notice] child pid 10786 exit signal Segmentation fault (11)
[Sun Sep 04 16:50:27 2011] [notice] child pid 10790 exit signal Segmentation fault (11)
[Sun Sep 04 16:51:26 2011] [notice] child pid 11016 exit signal Segmentation fault (11)
Attached Images
  
Reply With Quote
  #7  
Old 4th September 2011, 20:24
madunix madunix is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

[root@server1 lib]# rpm -aq | grep http
httpd-2.2.15-9.el6_1.2.x86_64
httpd-devel-2.2.15-9.el6_1.2.x86_64
httpd-manual-2.2.15-9.el6_1.2.noarch
httpd-tools-2.2.15-9.el6_1.2.x86_64
jakarta-commons-httpclient-3.1-0.6.el6.x86_64
Reply With Quote
  #8  
Old 5th September 2011, 10:08
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Does your server have enough RAM?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 5th September 2011, 10:16
madunix madunix is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

yes I do have .... but it look for me its like a bugs in oho or apache with ISPconf3 since it gave segmentation fault.

[root@server1 modules]#
You have new mail in /var/spool/mail/root
[root@server1 modules]# free
total used free shared buffers cached
Mem: 16324256 1719816 14604440 0 128564 612620
-/+ buffers/cache: 978632 15345624
Swap: 18563064 0 18563064
[root@server1 modules]#
Reply With Quote
  #10  
Old 5th September 2011, 11:27
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,409
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
 
Default

Segmentation faults are often related to hardware problems. You should do a stresstest of your server RAM e.g. with memcheck utility.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
403 errors & freezing in ispconfig3, roundcube webmail cvgeeks Server Operation 5 26th June 2011 00:35
Problems with installing SSL-certifates on ISPConfig3 slaveservers Hans General 4 5th October 2010 12:22
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 04:24
ISPConfig3 FTP problem karazy-k Server Operation 6 3rd September 2009 16:03
Questions about ISPConfig3 vs. ISPConfig2 atjensen11 General 1 14th March 2009 23:59


All times are GMT +2. The time now is 16:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.