Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th July 2006, 03:40
hybridstorm hybridstorm is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DNS/Namerserver Issue

I am trying to setup my server with ISPConfig and have it as the nameserver for my domain. I set everything up in ISPConfig and I set the nameservers to resolve to the ip's of my server. What else do I need to do to get bind to get my nameservers working? I followed the guide on howtoforge to setup centos as a webserver and installed bind "chrooted" whatever that means. If anyone can get me pointed in the correct direction that would be great.

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th July 2006, 10:18
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

Have a look here: http://www.howtoforge.com/ispconfig_dns_godaddy
http://www.howtoforge.com/traditional_dns_howto
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu Issue UbuntuUser Installation/Configuration 1 6th May 2006 12:30
ISPCONFIG Logn Issue mainester Installation/Configuration 2 31st January 2006 20:46
Network issue - newbie reddogg Installation/Configuration 1 22nd January 2006 08:03
Web Server FedoraCore4 issue educandote Installation/Configuration 9 19th January 2006 17:20
Outlook 2003 issue with courier-pop3 RotHorseKid Installation/Configuration 6 7th December 2005 20:35


All times are GMT +2. The time now is 01:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.