Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31st August 2011, 06:00
momodurazno momodurazno is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Instaling Joomla in Debian with Lighttpd video server

hi

Once again I was trying to make my own video server but, again, I'm having some trouble with the installation of joomla.

Although this tutorial is made for etch, i'm using it with squeeze...until now there has been no trouble except for this.

http://www.howtoforge.com/installing...er-debian-etch

I tried to access this example.com web for the install wizard of joomla but the only thing I get is the iana.org page . I've tried different browsers with the same result. ¿Maybe something wrong or missed in a previous step?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st August 2011, 12:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

You must replace example.com with your own domain (or modify your client PC's hosts file so that example.com points to your web server - see http://www.howtoforge.com/forums/sho...s+file+windows )!
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 1st September 2011, 01:57
momodurazno momodurazno is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

oh! that must be hehe thank you, I'll try right away
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 23:02
Installation just stops, and dies. cosmicsafari Installation/Configuration 3 19th July 2011 11:24
Debian 5 Ajax error + network interface always shutting down ev0css Installation/Configuration 3 5th June 2010 13:58
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 03:30


All times are GMT +2. The time now is 02:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.