Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th August 2011, 00:41
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 479
Thanks: 78
Thanked 41 Times in 34 Posts
Default Blue monitor but nothing wrong

This is a bit of an unusal one that i've not seen before.

On my three server farm running 3.0.3.3 on debian lenny, one the monitor pane the middle server which happens to be the master is shown as blue - but doesn't report any problems. All services appear to be online and functioning. Is there somewhere else I should look to find out what is wrong.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th August 2011, 11:56
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Hm... maybe there's something wrong with the graphics card or the monitor connection?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 17th August 2011, 23:48
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 479
Thanks: 78
Thanked 41 Times in 34 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Hm... maybe there's something wrong with the graphics card or the monitor connection?
ahhh... the German sense of humour
Reply With Quote
  #4  
Old 18th August 2011, 13:42
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Sorry, I misunderstood your post...

I see that the blue server has "State: info" while the other two have "State: ok". Did you click on the
Code:
More Information
links? Do they show anything?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 20th August 2011, 02:44
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 479
Thanks: 78
Thanked 41 Times in 34 Posts
Default

nothing untoward at all.

This was in the monitor table of dbispconfig server1
Code:
a:1:{s:6:"output";s:807:"Reading package lists...
Building dependency tree...
Reading state information...
The following packages will be upgraded:
  dhcp3-client dhcp3-common libfreetype6 libxfont1
4 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Inst dhcp3-client [3.1.1-6+lenny5] (3.1.1-6+lenny6 Debian-Security:5.0/oldstable) []
Inst dhcp3-common [3.1.1-6+lenny5] (3.1.1-6+lenny6 Debian-Security:5.0/oldstable)
Inst libfreetype6 [2.3.7-2+lenny5] (2.3.7-2+lenny6 Debian-Security:5.0/oldstable)
Inst libxfont1 [1:1.3.3-1] (1:1.3.3-2 Debian-Security:5.0/oldstable)
Conf dhcp3-common (3.1.1-6+lenny6 Debian-Security:5.0/oldstable)
Conf dhcp3-client (3.1.1-6+lenny6 Debian-Security:5.0/oldstable)
Conf libfreetype6 (2.3.7-2+lenny6 Debian-Security:5.0/oldstable)
Conf libxfont1 (1:1.3.3-2 Debian-Security:5.0/oldstable)
";}
Maybe a temporary error when writing to that record?

I changed the field myself from info to OK. Hope this doesn't cause any further problems...
Reply With Quote
  #6  
Old 20th August 2011, 16:52
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by Toucan View Post
I changed the field myself from info to OK. Hope this doesn't cause any further problems...
I don't think so.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
Toucan (23rd August 2011)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wrong time on email messages macka601 Server Operation 2 19th May 2009 04:39
IPtables wrong setup, no ping response Aldert Installation/Configuration 1 1st December 2008 15:32
wrong format /etc/postfix/local-host-names = Postfix 554 relay access denied andremachado Installation/Configuration 3 2nd July 2008 15:48
ERROR 101: wrong username or password ionut147 General 4 8th June 2008 21:37
Installation Troubles bswinnerton Installation/Configuration 4 29th July 2007 17:56


All times are GMT +2. The time now is 01:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.