#1  
Old 3rd August 2011, 01:19
erosbk erosbk is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 337
Thanks: 49
Thanked 36 Times in 30 Posts
Default mistake! :P

In my production server, working with file:

/usr/local/ispconfig/server/plugins-available/apache2_plugin.inc.php

I added this line in the middle of the code (line 897, inside the if). I put this line:

Code:
                if($data["new"]["stats_type"] == 'awstats' && $data["new"]["type"] == "vhost") {
                        $this->awstats_update($data,$web_config);

copy("/usr/local/ispconfig/server/conf-custom/index.php.awstats","/usr/local/ispconfig/server/conf-custom/index.php");
<script language="javascript">alert('El mensaje que quieras');</script>

                }
After that, I tried to change password and awstats...

Right now, in monitor the I can see status of main server (is in green, but with no data). And I have 8 jobs in queue...

I rebooted server, but the problem persist =/

Could some one help me please? xD
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd August 2011, 01:41
erosbk erosbk is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 337
Thanks: 49
Thanked 36 Times in 30 Posts
 
Default

Fixed

Just run server.sh, it seems that closes because another instance was running, and created/removed some lock file, and well.. it is working like a charm right now xD

I will never will try changes on a production server again... for the next 60 seconds xD

Thanks! xD
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to erosbk For This Useful Post:
falko (3rd August 2011)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mistake in Perfect ISPConfig 3 server howto for Debian Lenny Hans HOWTO-Related Questions 1 13th October 2009 15:24
www, mysql folder in limited /var partition by mistake bpmee Installation/Configuration 1 2nd October 2009 14:12
Very Big Mistake kings HOWTO-Related Questions 1 22nd September 2009 15:59
Problem with a mistake I made... DTMAce Installation/Configuration 2 24th March 2008 16:49
How can I correct this mistake? savetheorcas Installation/Configuration 4 20th October 2006 01:26


All times are GMT +2. The time now is 23:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.