#1  
Old 24th July 2011, 01:42
dlucy dlucy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Redirect goes to first website

I have several websites on a new install of ISPConfig 3 on Perfect Server for CentOS 5.6 64-bit. Works brilliantly.

Except when I try to add a redirect.

I already have site1.com created and working great. It's a Joomla site, using SuPHP + suEXEC.

I add site2.com, go to the Redirect tab, specify "site1.com" and "R,L".

Both domains have DNS A records at another server pointing to this Perfect Server CentOS server.

After saving and waiting for the job to complete, I try to go to site2.com and find myself redirected to site3.com. That is the first site I created on this server.

What can I do to fix this?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th July 2011, 19:43
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Can you post the Apache vhost configuration of site2.com?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 24th July 2011, 20:54
dlucy dlucy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Site2:

Code:
<Directory /var/www/site2.com>
    AllowOverride None
    Order Deny,Allow
    Deny from all
</Directory>

<VirtualHost 209.160.71.33:80>
    DocumentRoot /var/www/clients/client3/web2/web

    ServerName site2.com
    ServerAlias www.site2.com
    ServerAdmin webmaster@site2.com

    ErrorLog /var/log/ispconfig/httpd/site2.com/error.log


    ErrorDocument 400 /error/400.html
    ErrorDocument 401 /error/401.html
    ErrorDocument 403 /error/403.html
    ErrorDocument 404 /error/404.html
    ErrorDocument 405 /error/405.html
    ErrorDocument 500 /error/500.html
    ErrorDocument 503 /error/503.html

    <Directory /var/www/site2.com/web>
        Options FollowSymLinks
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all
    </Directory>
    <Directory /var/www/clients/client3/web2/web>
        Options FollowSymLinks
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all
    </Directory>


    # suexec enabled
    SuexecUserGroup web2 client3
    # Clear PHP settings of this website
    <FilesMatch "\.ph(p3?|tml)$">
        SetHandler None
    </FilesMatch>
    # suphp enabled
    <Directory /var/www/clients/client3/web2/web>
                <IfModule mod_suphp.c>
        suPHP_Engine on
        # suPHP_UserGroup web2 client3
        AddHandler x-httpd-suphp .php .php3 .php4 .php5
        suPHP_AddHandler x-httpd-suphp
                </IfModule>
    </Directory>

    # add support for apache mpm_itk
    <IfModule mpm_itk_module>
      AssignUserId web2 client3
    </IfModule>

    <IfModule mod_dav_fs.c>
      # DO NOT REMOVE THE COMMENTS!
      # IF YOU REMOVE THEM, WEBDAV WILL NOT WORK ANYMORE!
      # WEBDAV BEGIN
      # WEBDAV END
    </IfModule>


</VirtualHost>
site1:
Code:
<Directory /var/www/site1.net>
    AllowOverride None
    Order Deny,Allow
    Deny from all
</Directory>

<VirtualHost 209.160.71.33:80>
      DocumentRoot /var/www/site1.net/web
  
    ServerName site1.net
    ServerAlias www.site1.net
    ServerAdmin webmaster@site1.net

    ErrorLog /var/log/ispconfig/httpd/site1.net/error.log


    ErrorDocument 400 /error/400.html
    ErrorDocument 401 /error/401.html
    ErrorDocument 403 /error/403.html
    ErrorDocument 404 /error/404.html
    ErrorDocument 405 /error/405.html
    ErrorDocument 500 /error/500.html
    ErrorDocument 503 /error/503.html

    <Directory /var/www/site1.net/web>
        Options FollowSymLinks
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all
        <Files ~ '.php[s3-6]{0,1}$'>
            Order allow,deny
            Deny from all
            Allow from none
        </Files>
    </Directory>
    <Directory /var/www/clients/client3/web36/web>
        Options FollowSymLinks
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all
        <Files ~ '.php[s3-6]{0,1}$'>
            Order allow,deny
            Deny from all
            Allow from none
        </Files>
    </Directory>


    # Clear PHP settings of this website
    <FilesMatch "\.ph(p3?|tml)$">
        SetHandler None
    </FilesMatch>
    
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST}   ^site1.net [NC]
    RewriteRule   ^/(.*)$ http://site1.com/$1  [R,L]
    RewriteCond %{HTTP_HOST}   ^www.site1.net [NC]
    RewriteRule   ^/(.*)$ http://site1.com/$1  [R,L]

    # add support for apache mpm_itk
    <IfModule mpm_itk_module>
      AssignUserId web36 client3
    </IfModule>

    <IfModule mod_dav_fs.c>
      # DO NOT REMOVE THE COMMENTS!
      # IF YOU REMOVE THEM, WEBDAV WILL NOT WORK ANYMORE!
      # WEBDAV BEGIN
      # WEBDAV END
    </IfModule>


</VirtualHost>
Reply With Quote
  #4  
Old 25th July 2011, 09:46
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

I don't see any rewrite rules in site2.com's vhost. Are you sure you saved the redirect in ISPConfig? Maybe you forgot to click on the "Save" button?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 25th July 2011, 13:47
dlucy dlucy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I definitely saved them. Reviewing that website now I can see the redirect settings in ISPConfig's screens. Perhaps the changes are not getting written to the vhost file?
Reply With Quote
  #6  
Old 26th July 2011, 16:54
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Are there any errors in ISPConfig's Monitor module?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 26th July 2011, 20:35
dlucy dlucy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You mean on the main screen when you click "Monitor module"? No, there are no errors.
Reply With Quote
  #8  
Old 27th July 2011, 13:45
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Did you check all the logs in the Monitor module?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 18th September 2011, 02:04
hueseo hueseo is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by dlucy View Post
I have several websites on a new install of ISPConfig 3 on Perfect Server for CentOS 5.6 64-bit. Works brilliantly.

Except when I try to add a redirect.

I already have site1.com created and working great. It's a Joomla site, using SuPHP + suEXEC.

I add site2.com, go to the Redirect tab, specify "site1.com" and "R,L".

Both domains have DNS A records at another server pointing to this Perfect Server CentOS server.

After saving and waiting for the job to complete, I try to go to site2.com and find myself redirected to site3.com. That is the first site I created on this server.

What can I do to fix this?
how your that problem ? i also meet it but i can not fix, please share your experience. Thanks so much
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
redirect 301

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I need help to debug a slow website vtapas Server Operation 15 10th August 2011 10:50
New feature request: Frame redirect funtion for ISPConfig3 Hans Feature Requests 1 12th January 2011 00:43
I need to manage some website with ISPConfig(setup redirect) voltron81 Installation/Configuration 6 19th May 2010 15:51
set up 301 redirect from old website to new website showe1966 Server Operation 1 22nd September 2007 12:30
Website disabled with custom page and redirect. Herbert Feature Requests 3 7th August 2006 13:26


All times are GMT +2. The time now is 06:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.