#1  
Old 11th July 2006, 17:27
lidocayne lidocayne is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem accessing interface...

I have an interesting problem that I hope someone can help me with.

I installed ISPConfig without problems. When I am on the local network where it is installed, all is fine, and I can access the interface via https://xxx.xxx.xxx.xxx:81. However, when I am at a remote location and try to access the interface via the above address I get the following:

The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading

I am using firefox (latest version) to access the site.

When I go the address http://xxx.xxx.xxx.xxx it shows that apache is working, so the server seems to be online. Any idea why this is happening? Thank you!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th July 2006, 14:38
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

You must forward port 81 from your router to your ISPConfig server.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 18:58
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
problem for accessing created sites ericli Server Operation 1 26th November 2005 10:47
Problem accessing Web-FTP in ISPConfig ctroyp Installation/Configuration 11 18th November 2005 15:27
problem in interface for users jmroth Installation/Configuration 1 18th September 2005 12:02


All times are GMT +2. The time now is 18:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.