#1  
Old 16th July 2011, 02:20
baicunko baicunko is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Exclamation Can't receive mails.

Hi, I'm running Centos 5.6 and I did the perfect server tutorial with ISPConfig 2 but I didn't install ISPConfig 2 as I'm planning on hosting only one website. I installed webmin to control my server. My server is ganganadores.com
I can send mail and receive mails but see them on the webmin administration page.
My problem comes when i try to connect to the server by IMAP or POP3, when I add the mail to my blackberry it setups correctly, I can send mails but I can't receive.
I also tried on my iPhone but I don't know my mail configuration as I'm used to always having this cause another one gave me this data.
What can I do about this? I can't install SquirrelMail as it gives me error for not having installed php-common which is for 5.1.6 and I'm running 5.3.6
Any ideas?
Thanks

Last edited by baicunko; 16th July 2011 at 02:39. Reason: Fixed
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th July 2011, 02:52
baicunko baicunko is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Now i added mail.ganganadores.com as my server for receiving and sending mails on my iPhone and I can receive mails but I can't send
So summary
Blackberry can send but can't receive
iPhone the other way around.
Suggestions?
Reply With Quote
  #3  
Old 16th July 2011, 03:00
baicunko baicunko is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

iPhone working whenever it wants! Now it sends and receive. Blackberry doesn't wanna receive at all.
When testing mail I sometimes get this error when sending.
Delivery to the following recipient failed permanently:

test@gananadores.com

Technical details of permanent failure:
DNS Error: Domain name not found
named is up and running perfectly.
Suggestions?
Reply With Quote
  #4  
Old 16th July 2011, 12:07
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
 
Default

Are there any errors in your mail log (in the /var/log/ directory)? What's the output of
Code:
netstat -tap
? What's in /etc/postfix/main.cf?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
error, mail, mx server, webmin

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't receive mails in a domain tspau Installation/Configuration 4 18th June 2010 09:46
Postfix can't receive mails satimis Server Operation 4 17th October 2008 17:10
Postfix: REceive mails but Doesn't Send mails to others externals domains angelux General 4 10th August 2008 05:34
Can't receive any mails after update heinerlamprecht Installation/Configuration 2 6th April 2008 21:58
Sendmai can send mails but unable to receive mails satimis Server Operation 10 20th February 2007 17:10


All times are GMT +2. The time now is 17:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.