#1  
Old 13th July 2011, 21:04
jbmoore jbmoore is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Thumbs down Job Queue jobs not added

We are running CentOS 5.5 with multiple servers enabled and are presently putting 2 servers into production. We have noted various threads on this forum detailing the Job Queue not being processed. In our case, the Job queue is not populating with pending jobs for Crontab to process. Crontab was saved during installation on the primary and secondary server with the following entries:
***** /usr/local/ispconfig/server/server.sh &>/dev/null
30 00 *** /usr/local/ispconfig/server/cron_daily.sh &/dev/null
The following entries are not in our servers crontab, following the server.sh and cron_daily entries:
.../dev/null 2>> /var/log/ispconfig/cron.log
Thus crontab activity is not logged on these machines. The crontab entries on our primary server match those quoted above.

On running "/usr/local/ispconfig/server/server.sh" from the shell we get "finished". On running ...cron_daily.sh we get, "cannot access: No such file or directory /var/log/ispconfig/httpd/*" and then "finished". In /var/log/ispconfig/ both cron.log and ispconfig.log are empty and there are no directories.

Administrative Users and Reseller entries have been added to Ispconfig with no apparent problems. The database is populating with those entries. Our website entries are never posted to either server. What are our next steps to troubleshoot this problem?

Last edited by jbmoore; 13th July 2011 at 21:06. Reason: misspelling
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is my postfix is hacked? bzzik Server Operation 21 15th July 2009 14:13
ISP Config hesitation when opening web pages frankb Installation/Configuration 7 15th December 2008 13:06
network issues now it says "401 The web site is blocked by administrator" Check General 3 26th February 2008 14:22
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18
ISPConfig with postfix problem Chrisssssss General 30 20th January 2007 23:34


All times are GMT +2. The time now is 13:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.