Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th December 2014, 20:52
tokar86a tokar86a is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Access Awstats how?

I have recently install the lattes version off ISPConfig 3. But i wounder how can i access Awstats? I dont find any link or info about that. I have select it but how can i get to the page?

I end up whit a 404 error

Last edited by tokar86a; 16th December 2014 at 21:04.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th December 2014, 21:52
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

just open:

http://yourdmains.tld/stats

in web browser.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th December 2014, 22:01
tokar86a tokar86a is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

But i dot end up whit any stats information on that pages.

Do it take some time for the stats to start aper?
Reply With Quote
  #4  
Old 16th December 2014, 22:13
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

Stats are generated every night at 0:30.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 17th December 2014, 08:00
tokar86a tokar86a is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Now i have access to it. But the icons dont seems to work. Do you know what sort of problem it can be?
Reply With Quote
  #6  
Old 17th December 2014, 09:20
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

Most iekely a global alias for awsats icons is missing in apache config. Which tutorial did you use to install the server?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 17th December 2014, 09:22
tokar86a tokar86a is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Most iekely a global alias for awsats icons is missing in apache config. Which tutorial did you use to install the server?
I use this: https://www.digitalocean.com/communi...u-14-04-server

How should i add the alias now?
Reply With Quote
  #8  
Old 17th December 2014, 10:17
tokar86a tokar86a is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Maybe something happen in the installation. Should i re-install it? And install it following this guide: http://www.howtoforge.com/perfect-se...-and-ispconfig

?
Reply With Quote
  #9  
Old 17th December 2014, 10:22
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

Please try this: Add the lines:

Alias /awstatsclasses "/usr/share/awstats/lib/"
Alias /awstats-icon "/usr/share/awstats/icon/"
Alias /awstatscss "/usr/share/doc/awstats/examples/css"

at the end of the file /etc/apache2/sites-available/default

and restart apache.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
tokar86a (17th December 2014)
  #10  
Old 17th December 2014, 10:56
tokar86a tokar86a is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

It fix my problem. Thanks for the help
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
awstats

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmin upgrade lishaw1968 Installation/Configuration 20 20th December 2014 12:12
MySQL Error Nolan Installation/Configuration 13 27th November 2014 06:04
Installation of ISPCONFIG no found in Ubuntu 14.10 janelu Installation/Configuration 1 18th November 2014 10:14
AWStats - Fix and Improvement (working) erosbk Developers' Forum 33 1st May 2012 13:04
Questions in regards to ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" rbrantley HOWTO-Related Questions 16 10th April 2006 19:26


All times are GMT +2. The time now is 03:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.