#1  
Old 11th July 2011, 19:36
baicunko baicunko is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Mail Problem

Hi!
I've been managing to install ISPConfig2 for about a week and I've finally managed to install it with everything working.
I've also added the DNS records and everything.

The problem I'm having now is with Mails. I've installed squirrelmail package with ISPConfig 2 which I downloaded from the ISPConfig page.
I've created a mail on ISPConfig named soporte@ganganadores.com
I'm not being able to send mails to my domain soporte@ganganadores.com from the outer world, I haven't been able to test from the inside.
But when I log onto my mail through SquirrelMail and send me a mail to the outside world I receive the mail like this:
web1_hola@example.com

And when i reply i get this

Code:
Delivery to the following recipient failed permanently:

    soporte@ganganadores.com

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 #5.1.0 Address rejected soporte@ganganadores.com (state 14).

----- Original message -----

Received: by 10.213.99.207 with SMTP id v15mr1101842ebn.108.1310251234184;
 Sat, 09 Jul 2011 15:40:34 -0700 (PDT)
MIME-Version: 1.0
Received: by 10.213.27.65 with HTTP; Sat, 9 Jul 2011 15:40:14 -0700 (PDT)
From: Cristian Eduardo Lehuede Lyon <cristianlehuede@gmail.com>
Date: Sat, 9 Jul 2011 18:40:14 -0400
Message-ID: <CABcpnkxoHn3WGm6fs3+4n=+fca_Xbw3Vd0oYxCH5EqOka=O48w@mail.gmail.com>
Subject: sdasddassda
To: soporte <soporte@ganganadores.com>
Content-Type: multipart/alternative; boundary=00504502d374614c0b04a7aaa3ff

dassadsaddsaasdadssda
Any SUggestion?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th July 2011, 01:49
baicunko baicunko is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Does anybody know what can i do?
OK,Now i can send mails from the outer world to soporte@ganganadores.com but when i send mails FROM soporte it arrives as web1_hola@example.com
Any ideas??

Last edited by baicunko; 12th July 2011 at 01:52.
Reply With Quote
  #3  
Old 12th July 2011, 10:39
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

You must set the correct sender address in your email client (Outlook, Thunderbird, SquirrelMail, etc.).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 12th July 2011, 17:46
baicunko baicunko is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
You must set the correct sender address in your email client (Outlook, Thunderbird, SquirrelMail, etc.).
And how I configure SquirrelMail with the correct sender adress? I can' seem to find any tutorial.
Thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 12th July 2011, 18:32
baicunko baicunko is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Okay, opened config.php and changed $domain to ganganadores.com
The problem I'm having now It's that ISPConfig when it creates my mail, it doesn't add the sender I want.
I mean, I log in with soporte@ganganadores.com to Squirrel Mail, but when i send an email it arrives as web1_hola@ganganadores.com which is my username to create the email.
I'm using ISPConfig 2
Any suggestions?
Reply With Quote
  #6  
Old 13th July 2011, 10:38
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

http://computing.artsci.wustl.edu/help/141
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 20:01
sneaking suspicion my postfix config has gone awry mjbarfoot Installation/Configuration 7 24th August 2010 12:23
Email Could not send and receive piseth Installation/Configuration 16 17th July 2010 18:27
Problem with dcc-client installation (Postfix) swap-as Installation/Configuration 9 18th September 2008 20:47
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27


All times are GMT +2. The time now is 10:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.