Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd September 2006, 11:21
ric321 ric321 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default mod_cband error on apache 2.0.59

Hi greetings for the day. I have a problem with mod_cband. The error is like this

Cannot load /export/home/modules/mod_cband.so into server: ld.so.1: /export/home/bin/httpd: fatal: relocation error: file /export/home/modules/mod_cband.so: symbol truncf: referenced symbol not found

I have apache installed in /export/home

Pls help
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd September 2006, 13:07
ric321 ric321 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anyone pls?
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd September 2006, 16:08
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Did you have a look at this tutorial? http://www.howtoforge.com/mod_cband_...ota_throttling
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 26th June 2011, 20:08
plowdawg plowdawg is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Smile Here is your help

I ran into the same problem. It has to do with how you compile mod_cband.
There is a how to on my site http://pessetto.com/question2answer/...mbol-undefined if you have any more questions you can ask there and I will see what I can do.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache down every week (caught SIGTERM) jarkand Server Operation 6 15th July 2008 02:59
mod_mono apache 2.2 ColdDoT Server Operation 5 23rd May 2006 03:58
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 01:45
PHP/MySQL/Apache2/ISPConfig configuration issues? senzapaura General 21 25th December 2005 15:01
Apache 1.3 Support SleeperZ General 3 9th November 2005 12:10


All times are GMT +2. The time now is 19:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.