Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd June 2011, 00:18
SwOsHiE SwOsHiE is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Jun 2011
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 82
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Send a message via Skype™ to SwOsHiE
Exclamation [Solved] ISPconfig3 Install: Can send mail but not recieve!?

Hello everyone!

For the past days I've been trying to solve this problem by searching the forum and the internet but with no results..

My problem is as many others: I can send mail to external adresses but I cannot receive mail locally or externally.

I installed a CentOS ISPconfig3 server from this guide:
http://howtoforge.org/perfect-server...64-ispconfig-3

In the meantime I was writing this post i found an interesting error in my maillog:

Quote:
Jun 2 23:57:20 aztsv01 amavis[13141]: (13141-05) Passed CLEAN, MYNETS LOCAL [127.0.0.1] [127.0.0.1] <info@example.com> -> <info@example.com>, Message-ID: <fc9d829ffc7f8e638c19495748253213@localhost>, mail_id: vxkvnYcGx-SR, Hits: 1.459, size: 732, queued_as: 2C865E3009D, 269 ms
Jun 2 23:57:20 aztsv01 dovecot: deliver(info@example.com): Module is for different version 1.2.16: /usr/lib/dovecot/lda/lib90_sieve_plugin.so
Jun 2 21:57:20 aztsv01 postfix/smtp[16570]: DAA8EE30013: to=<info@example.com>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=0.44, delays=0.07/0/0/0.37, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok, id=13141-05, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 2C865E3009D)
Jun 2 23:57:20 aztsv01 dovecot: deliver(info@example.com): Fatal: Couldn't load required plugins
Jun 2 23:57:20 aztsv01 postfix/qmgr[13100]: DAA8EE30013: removed
I changed the real e-mail adresses, so that is not the problem..

After reading this post:
http://www.howtoforge.com/forums/arc...p/t-52741.html

I found out that you could just disable sieve, but is that not kind of dangerous if you have costumers at that mailserver?

Thanks in advance!

Best regards,
Mattias

Last edited by SwOsHiE; 3rd June 2011 at 16:45.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd June 2011, 16:44
SwOsHiE SwOsHiE is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Jun 2011
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 82
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Send a message via Skype™ to SwOsHiE
 
Default

Well, disabled the sieve plugin and everything works now! Strange thing, I hope that someone finds a solution to this!?

Hope this helped someone else as it's kind of a irritating problem...

Regards,
Mattias
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
centos, dovecot, error, postfix, receive

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dovecot: lda: Fatal: Unknown user dpicella Installation/Configuration 1 22nd August 2010 02:59
ISPconfig 3 some users cannot send email to outside Rockblade Installation/Configuration 7 29th April 2010 01:40
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 04:24
Why did Squirrelmail, Dovecot/IMAP & Outbound mail break? websissy Technical 4 29th October 2009 22:39
Postfix + postfixadmin = SMTP errors... Rashef Server Operation 4 25th June 2009 16:12


All times are GMT +2. The time now is 02:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.