Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th July 2006, 09:20
gjcomputer gjcomputer is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: missouri, USA
Posts: 91
Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default installed DEV release, want to install stable...

do i have to start over? or where should i start, i dont really wanna reload linux on my server but i dont mind losing the site info, im using the dapper perfect setup. thanks in advance
__________________
6r36.com
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th July 2006, 12:03
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

You can not downgrade without loosing the site and email information in ISPConfig.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th July 2006, 16:22
gjcomputer gjcomputer is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: missouri, USA
Posts: 91
Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till
You can not downgrade without loosing the site and email information in ISPConfig.
i dont mind losing everything, but i tried it last night, and when i went to create the new user (in ispconfig ie web1_admin) on the downgraded server, ispconfig said the user already existed, i looked on the server for users and all the ispconfig users (web1_admin, web2_admin) were all on the list, even after i uninstalled ispconfig dev. so i reinstalled linux completly, and dont want to have to reinstall again after trying dev again. im gonna go with stable this time and stick with that (on production server)
__________________
6r36.com
Reply With Quote
  #4  
Old 7th July 2006, 17:33
fobicodam fobicodam is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Argentina
Posts: 346
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via MSN to fobicodam
Default

Did you install a dev version on your production server? facinating..
Reply With Quote
  #5  
Old 7th July 2006, 17:41
gjcomputer gjcomputer is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: missouri, USA
Posts: 91
Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by fobicodam
Did you install a dev version on your production server? facinating..

kinda, its a production server, but im only hosting personal, and friends sites. they pay me nothing so if it goes down, they have no say

and i like to take risks
__________________
6r36.com
Reply With Quote
  #6  
Old 7th July 2006, 18:59
gjcomputer gjcomputer is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: missouri, USA
Posts: 91
Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

got everything working, uninstall script went well and all users were removed, stable is now up and running thanks
__________________
6r36.com
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New ISPConfig Install nubtool Installation/Configuration 15 18th May 2008 17:46
Downgrade php5 to php4.4.2 llizards Installation/Configuration 4 14th March 2006 00:58
suse 9.3 install: E: Couldn't find package ncftp aallen Installation/Configuration 4 26th January 2006 21:02
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 17:04
Install HELP:: ERROR: Could not create aps.tar.gz palkat Installation/Configuration 3 29th August 2005 10:35


All times are GMT +2. The time now is 16:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.