#1  
Old 6th July 2006, 19:06
Rock Rock is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Getting Mod_Jk to work

Hi

I have install ISPConfig together with mod jk to run jsp on tomcat. Here is the funny part;

I have 2 domain names domain1.org and domain2.com
Using exactly the same config on Server.xml (mod_jk.conf is auto generated), worker.properties, I was able to have domain1.org/index.jsp running, but not domain2.com/index.jsp! (What I meant is all I did was change the domain name on these config files.)

The default pages are running for both doamin. With the domain2.com, it seems that it directly mount the mod_jk.conf! I am saying this because I could access domain2.com/apps/index.jsp.

Is there anything in ISPConfig that I have to set to get the domain2.com/index.jsp running?

My partial configs are as follows;
Server.xml
Code:
     <Host name="www.kilanaell.com" appBase="webapps"
        unpackWARs="true" autoDeploy="true">
 
 	<Context path="" docBase="vshop" debug="1" reloadable="true"/>


        <Valve className="org.apache.catalina.valves.AccessLogValve"
                 directory="logs"  prefix="kilanaell_access_log." suffix=".txt"
                 pattern="common" resolveHosts="false"/>
      </Host>
mod_jk.conf
Code:
<VirtualHost www.kilanaell.com>
    ServerName www.kilanaell.com

    JkMount /webdav ajp13
    JkMount /webdav/* ajp13

    JkMount /test ajp13
    JkMount /test/* ajp13

    JkMount /balancer ajp13
    JkMount /balancer/* ajp13

    JkMount /vshop ajp13
    JkMount /vshop/* ajp13
</VirtualHost>
worker.properties
Code:
worker.list=worker1
 
worker.worker1.port=8009
worker.worker1.host=www.kilanaell.com
worker.worker1.type=ajp13
worker.worker1.lbfactor=10
vhost_ispconfig.conf
Code:
<VirtualHost 192.168.1.100:80>
ServerName www.kilanaell.com:80

JkMount /* worker1
JkMount /*jsp worker1
JkMount /*faces worker1
JkMount /admin/* worker1
JkMount /manager/* worker1

ServerAdmin webmaster@kilanaell.com
DocumentRoot /home/www/web3/web
ServerAlias kilanaell.com
DirectoryIndex index.html index.htm index.php index.php5 index.php4 index.php3 index.shtml index.cgi index.pl index.jsp Default.jsp default.jsp
ispconfig rocks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th July 2006, 19:17
Rock Rock is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is the website,

http://www.kilanaell.com/index.jsp - does not work!

whereas
http://www.kilanaell.com/vshop/index.jsp - works!
http://www.kilanaell.com/test/index.jsp - works!

ispconfig rocks!
Reply With Quote
  #3  
Old 7th July 2006, 12:48
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,900
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

I've never worked with JSP, but maybe you need to change

Code:
<VirtualHost www.kilanaell.com>
    ServerName www.kilanaell.com

    JkMount /webdav ajp13
    JkMount /webdav/* ajp13

    JkMount /test ajp13
    JkMount /test/* ajp13

    JkMount /balancer ajp13
    JkMount /balancer/* ajp13

    JkMount /vshop ajp13
    JkMount /vshop/* ajp13
</VirtualHost>
to

Code:
<VirtualHost www.kilanaell.com>
    ServerName www.kilanaell.com

    JkMount / ajp13
    JkMount /* ajp13

    JkMount /webdav ajp13
    JkMount /webdav/* ajp13

    JkMount /test ajp13
    JkMount /test/* ajp13

    JkMount /balancer ajp13
    JkMount /balancer/* ajp13

    JkMount /vshop ajp13
    JkMount /vshop/* ajp13
</VirtualHost>
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How can I get PHP to work after ISPConfig Install alvadore Installation/Configuration 22 30th March 2008 15:57
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! qvindesland Installation/Configuration 22 21st May 2007 16:05
problem getting mod_rewrite to work stenzlem Server Operation 3 16th June 2006 02:33
The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! lykos Installation/Configuration 3 1st April 2006 07:53
Can't get MX for external mail server to work semmelbroesel Installation/Configuration 4 25th November 2005 17:48


All times are GMT +2. The time now is 16:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.