Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th May 2011, 20:30
calcyfer calcyfer is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Can't add a new website in 3.0.3.3

Hi everyone,

I'm trying to add a new website in 3.0.3.3 (Websites -> Add new website), but the domain field is a dropdown with a list of the existing websites, instead of an input box.

Therefore, i can't add any new sites. This problem first occurred when i upgraded from 3.0.3.2

Any ideas?

Thanks!

[EDIT] Turns out the domain module became enabled somehow during the update - since i can't find out how to add domains as an admin, i turned that back off, thus solving my problem.

Last edited by calcyfer; 19th May 2011 at 00:33. Reason: Solved the problem myself
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
freebsd 7, samba 3, domain controller alexdimarco Suggest HOWTO 6 5th November 2010 16:54
How to add IP Addresses for website use? jwlinux Installation/Configuration 2 22nd March 2010 17:28
Manually Add Existing Website In CP? ArnOS Installation/Configuration 1 20th July 2008 00:58
Add new website: folders OK but still "shared IP" notice djkoelkast Installation/Configuration 20 6th July 2007 17:45
Add email and default website to main domain fbnewtz Installation/Configuration 1 12th June 2007 08:18


All times are GMT +2. The time now is 15:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.