#1  
Old 12th May 2011, 18:56
otacon otacon is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Thanks: 5
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Job Queue not Clearing.

My server's job queue is not clearing.

Code:
2011-05-12 12:24	server2.remcycle.net	Update	server	
2011-05-12 12:24	server2.remcycle.net	Update	server	
2011-05-12 12:17	server2.remcycle.net	Delete	web_domain	
2011-05-12 12:17	server2.remcycle.net	Delete	ftp_user	
2011-05-12 12:17	server2.remcycle.net	Delete	web_domain	
2011-05-12 12:17	server2.remcycle.net	Delete	ftp_user	
2011-05-12 12:17	server2.remcycle.net	Delete	web_domain	
2011-05-12 12:17	server2.remcycle.net	Delete	ftp_user	
2011-05-10 22:22	server2.remcycle.net	Insert	ftp_user	
2011-05-10 22:22	server2.remcycle.net	Insert	web_domain	
2011-05-10 21:55	server2.remcycle.net	Insert	ftp_user	
2011-05-10 21:55	server2.remcycle.net	Insert	web_domain	
2011-05-10 21:54	server2.remcycle.net	Insert	ftp_user	
2011-05-10 21:54	server2.remcycle.net	Insert	web_domain
So I enabled Debug error logging in ISP config, but nothing shows up.

I Figured that the lock may be messed up, but no lock exists in /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock.

Maybe there is an error log on error logging? I am not sure what other log to check.
__________________
Debian 7.4 Server:
ISPConfig Version: 3.0.5.3

Please visit my Mini-howto, "How To Create Remote API Scripts For ISPConfig 3"
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th May 2011, 22:36
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,426
Thanks: 812
Thanked 5,206 Times in 4,082 Posts
Default

Run the server.sh script manually as root user on the shell:

/usr/local/ispconfig/server/server.sh
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 12th May 2011, 22:44
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,426
Thanks: 812
Thanked 5,206 Times in 4,082 Posts
 
Default

Just seen your other thread and thats most likely the reason for your problem:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=52650

when the cronjobs are missing or not running, then nothing in the queue gets processed.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
delay in sending email Hellbound General 4 9th November 2012 10:53
Unable to Receve Email walner8080 Installation/Configuration 8 30th September 2010 05:58
ISPConfig 3 Send/Receive mail not working. Acidut General 6 4th April 2010 11:24
mail stop on one account provell General 10 26th November 2009 21:29
ISPConfig with postfix problem Chrisssssss General 30 20th January 2007 23:34


All times are GMT +2. The time now is 09:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.