Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th May 2011, 10:30
Stown Stown is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Limburg, NL
Posts: 83
Thanks: 12
Thanked 5 Times in 5 Posts
Send a message via Skype™ to Stown
Default Outlook crashes when loading IMAP folders

Hi all,

I have a big problem.
I want to open my mailbox through IMAP in Outlook.
When Outlook loads the IMAP folders, there appear to be folders that have no name, and when i select these, Outlook (2010) crashs.

Is there a way to check the integrity of my mailbox folders of ISPconfig 3?

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th May 2011, 13:13
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,388 Times in 4,233 Posts
Default

Which ISPConfig version?
Which Imap daemon?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 6th May 2011, 13:18
Stown Stown is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Limburg, NL
Posts: 83
Thanks: 12
Thanked 5 Times in 5 Posts
Send a message via Skype™ to Stown
Default

ISPconfig version 3.0.3.3
Debian lenny 64 bit

Dovecot icm Postfix
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd June 2011, 16:19
dinsdale dinsdale is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 18
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Is it possible that u have a first empty line in the subsciption file in the MAildir folder. Try deleting the first line, for me it seems to work.

http://bugtracker.ispconfig.org/inde...1495&project=3
Reply With Quote
  #5  
Old 4th June 2011, 14:16
Stown Stown is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Limburg, NL
Posts: 83
Thanks: 12
Thanked 5 Times in 5 Posts
Send a message via Skype™ to Stown
Default

It works! Thanks, but this is a workaround. Needs a fix still, so the bugtracker info isn't correct. It is still not fixed in ISPConfig 3.0.3.3
Reply With Quote
  #6  
Old 6th June 2011, 10:33
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,388 Times in 4,233 Posts
 
Default

Thats fixed already in 3.0.3.3, just verified that. I guess you created the mailbox in a version before 3.0.3.3.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
Stown (6th June 2011)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Imap folders missing after changing mail servers - Dovecot Problem asiri85 Server Operation 1 22nd February 2011 08:09
Outlook Fatal Error with IMAP frogman General 3 21st January 2011 23:33
Microsoft Outlook - IMAP Folders issue sellotape Installation/Configuration 2 19th December 2010 21:33
After updating Fedora 13 - Unable to login in kernel 3 and 5 Besrilo Kernel Questions 6 12th August 2010 19:01
Need help with ATI's graphics driver installer Wraithfire Installation/Configuration 25 16th June 2007 13:33


All times are GMT +2. The time now is 14:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.