#1  
Old 2nd July 2006, 22:12
brucebruce brucebruce is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 4images installation

hi,did anyone of u using 4images with ISPconfig?
I have a problem,when i install 4images into ISPconfig,it show unable to connect database........
But this 4images program is running without problem with my another directadmin server......
Can anyone help to solve this problem?
The setting of database hsould be correct since i use the same config.php file

is that the database use right problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd July 2006, 09:35
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,386 Times in 4,231 Posts
Default

If you use the same conf file, did you change database name, username and password to the values of the mysql database you created in ISPConfig?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd July 2006, 12:34
brucebruce brucebruce is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes...changed!!
is that the user right problem? Because if I use root as the DB user...it works fine
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd July 2006, 22:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by brucebruce
yes...changed!!
is that the user right problem? Because if I use root as the DB user...it works fine
Then you either used a wrong user name (must be something like web1_u1, for example) or password. ISPConfig shows you the username when you create a database on the web site's "Options" tab in ISPConfig.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16
ISPC install stops str2etboy Installation/Configuration 19 28th January 2006 07:18
Problems getting through the installation klausagnoletti Installation/Configuration 4 26th September 2005 12:23
mysql password during installation Hellbound Installation/Configuration 4 21st September 2005 18:52
Trouble with Installation. cjkeeme Installation/Configuration 3 3rd August 2005 18:46


All times are GMT +2. The time now is 02:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.