Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2nd May 2011, 10:05
becks87 becks87 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Exclamation Apache problem - pages cannot be displayed

Dear for Everyone,

I have a problem which have to be fixed ASAP but i have no idea what to do. This morning i found that all of the web pages hosted on our server cannot be displayed. The ISPConfig control panel works correctly (and fast) and all the other services (mail, mysql, ftp...) works correctly and fastly. First i tried an apache restart, it worked without errors and ISPConfig shows all services working again, and the server is not busy, just between 0.05 and 0.4 in many times. I had make a look on apache log files but haven't found any interesting yet. What can i do? Does anyone have idea?
Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd May 2011, 10:31
becks87 becks87 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

It seems like there will be a problem at our ISP's firewall. ISPConfig works on a different port number and it works. Any other services which is not on port 80 also works. So i think that will be the problem. I will not close this topic, until it's not 100% sure.
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd May 2011, 10:53
becks87 becks87 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

The problem has beens solved by our ISP, it was a firewall problem. So next time if you have some effects like this, it can be a possible solution.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to becks87 For This Useful Post:
falko (3rd May 2011)
Reply

Bookmarks

Tags
apache, ispconfig, problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fixing 404 Not Found Errors on Apache on Centos 5 x86_64 Dedi LinuxOnMyMac HOWTO-Related Questions 11 16th October 2010 04:29
Aptitude apache mdm-itk problem Lord_Garfield Installation/Configuration 0 24th November 2009 08:53
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Virtual users... Ubuntu 8.04 spaceuser HOWTO-Related Questions 12 19th June 2008 08:04
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45


All times are GMT +2. The time now is 21:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.