Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th January 2014, 00:33
dasky dasky is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Lightbulb Dovecot / dashboard quota problem

Hi!

A few days ago I have updated my server. Since the email mailbox quota not showing correctly on the ISPConfig dashboard.

I spent a few hours to find out what went wrong.

As I see the .quotausage file format has changed.
I can see in my backups it was something like this:

Code:
priv/quota/storage
1182
priv/quota/messages
1
And not it is swapped:
Code:
priv/quota/messages
1
priv/quota/storage
1182
Since the email quota not showing correctly on the dashboard. I checked the ipsconfig DB as well. Looks like ISPConfig picking up the "messages" instead of the "storage".

Any idea how to fix this issue?

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th January 2014, 01:22
demofreak demofreak is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 16
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default

http://www.howtoforge.com/forums/sho...381#post304381
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to demofreak For This Useful Post:
dasky (30th January 2014)
  #3  
Old 30th January 2014, 01:40
dasky dasky is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you!

I have modified the script, will see tomorrow how it goes!
Reply With Quote
  #4  
Old 30th January 2014, 02:09
dasky dasky is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Working properly!

Thanks again!!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dovecot, email, quota

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MySQL Error Nolan Installation/Configuration 13 27th November 2014 06:04
Unable to send/recieve emails on fresh installation hermestrismegistus Installation/Configuration 11 23rd November 2013 17:15
dovecot (updated) problem marcozeus Installation/Configuration 8 6th August 2011 12:37
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 21:01
Postfix can't received email from exterior astra2000 Server Operation 5 18th October 2009 00:26


All times are GMT +2. The time now is 13:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.