Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd April 2011, 22:03
evolvd evolvd is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Outlook 2010 Can't Sent Mail - Resolved

ISPconfig: 3.0.1.3

It was brought to my attention that any user we have set up a mailbox for is unable to use outlook 2010 to send email. They will receive a Server error: '554 5.7.1 Relay access denied message. They can send mail to other users with the same domain name. This only effect users of outlook 2010.

I know i'm not giving a lot of information but it's about all I have access to at the moment. If there is something that would help you figure out let me know and I will get it.

Thanks in advance for any help.
---------
Issue is resolved

Last edited by evolvd; 22nd April 2011 at 22:08.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd April 2011, 22:16
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,033
Thanks: 261
Thanked 150 Times in 130 Posts
Default

Instead of closing this thread, please post your fix.

I / you know that it has been posted before on this forum, but still your post will help other users with the same problem.

Thank you.
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd April 2011, 18:00
evolvd evolvd is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

Authentication just needed to be checked for SMTP.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to evolvd For This Useful Post:
edge (23rd April 2011)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting Email Working ISPConfig3 Squirrelmail and Courier etc Ian Wilson Installation/Configuration 17 19th June 2013 22:58
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 20:01
Undelivered Mail Returned to Sender djmixx07 Server Operation 27 18th June 2010 12:57
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 14:49
Why did Squirrelmail, Dovecot/IMAP & Outbound mail break? websissy Technical 4 29th October 2009 22:39


All times are GMT +2. The time now is 11:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.