#1  
Old 22nd April 2011, 13:30
barryhhh barryhhh is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default co-domains

I have a site which has about ten co-domains on it, however when in a browser if I use one of the co-domains it redirects me to the main domain which is great but it does not change the URL in the input section. What I would like is for it to be seen as the main domain, not as the co-domain.

Any Ideas
Barry
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th April 2011, 06:41
createch createch is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 118
Thanks: 24
Thanked 16 Times in 13 Posts
 
Default

A simple javascript can do what you want.

e.g. co-domain = sub1.abc.com
main domain=abc.com

use the following in the index file of sub1.abc.com:

<script>
window.location.href="abc.com";
</script>
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
howto Domain module, mail domains limit & mail alias unlimited ? radim_h Tips/Tricks/Mods 1 20th April 2011 11:24
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
Exim Gateway with mailwatch (Unable to receive emails) siul0_0 HOWTO-Related Questions 10 8th May 2009 23:00
Web Hosting Only For Individual Domains bails Installation/Configuration 2 19th August 2008 16:35
Domains limit not enforced for resellers? mrvanes General 3 3rd January 2008 11:07


All times are GMT +2. The time now is 16:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.