Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th April 2011, 13:36
yoplait yoplait is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 144
Thanks: 50
Thanked 14 Times in 11 Posts
 
Default Mailboxes disabled after upgraded to squeeze.

Hi there.

I've just upgraded my server from Lenny to Squeeze (from the OVH release).
Everything went good except one thing : All the mailboxes were disabled but well ticked in the ispconfig interface.
The error came from POP accounts, with thunderbird and with IMAP accounts from roundcube.

That's what I did : I untick the "enable mailbox", I saved, I tick the "enable mailbox", and Saved again.
Then the mailboxes worked perfectly.

I just wanted to tell you that and I don't know if there's a bug about it, but if it can help someone ...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to yoplait For This Useful Post:
falko (14th April 2011)
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPCONFIG3 + No Email Service!!! AntennaMike Installation/Configuration 4 13th February 2013 12:24
Not working emails (DNS and postfix problem?) shekiman Installation/Configuration 9 1st March 2011 17:25
Upgrading Debian Lenny ISPConfig2 server to Debian Squeeze. Hans Installation/Configuration 1 13th February 2011 13:18
Unable to install ISPConfig bdonecker Installation/Configuration 21 26th May 2009 09:20
colocation problem d3m0nic Installation/Configuration 14 24th June 2006 00:18


All times are GMT +2. The time now is 17:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.