#1  
Old 2nd April 2011, 20:28
trojan trojan is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default quota not working

I have a dedicated server at OVH running ubuntu 10.10 on which i have installed ispconfig myself following a guide here.

Now i found that website quota is not working.

/etc/fstab :
Code:
# <file system> <mount point>   <type>  <options>       <dump>  <pass>
/dev/sda1       /       ext3    errors=remount-ro,relatime,usrjquota=quota.user,grpjquota=quota.group,jqfmt=vfsv0      0       1
/dev/sda2       /var    ext3    defaults,relatime       1       2
/dev/sda3       swap    swap    defaults        0       0
proc            /proc   proc    defaults                0       0
sysfs           /sys    sysfs   defaults                0       0
dev             /dev    devtmpfs        rw      0       0
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd April 2011, 20:30
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

What makes you think that quota is not working?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd April 2011, 20:38
trojan trojan is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Either quota is not working, or my ispconfig install is borked somehow and not reading (or showing) the quota's.

edit: just dit a test and quota is working, so it's the latter option and ispconfig is not showing the quota and used space.

Last edited by trojan; 3rd April 2011 at 21:11.
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd April 2011, 22:17
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 479
Thanks: 78
Thanked 39 Times in 33 Posts
 
Default

I know there are some issues with quota but are in the bug tracker:
http://howtoforge.com/forums/showthread.php?t=51019
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix and mail quota is not working, timreichhart Server Operation 7 6th September 2010 17:31
How to check if quota (email) is working? jameztcc Installation/Configuration 15 22nd August 2010 14:42
chgrp error new user DKA General 15 28th July 2008 17:45
Quota on mounted directory /var/www not working radim_h Installation/Configuration 2 7th March 2008 11:51
Quota Limits and Traffic Limits Not Working protocol Installation/Configuration 12 20th March 2007 08:56


All times are GMT +2. The time now is 06:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.