Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th June 2006, 10:00
the_idol the_idol is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Perfect Ubuntu server 6.0.6 - Cannot send mail

I think I followed the instructions carefully. I did everything but the ispconfig setup. I can retrieve email from imap account no problem. But when I try to send I get the password prompt in thunderbird again, the password that I type is not excepted. below is the log
Code:
Jun 28 00:54:04 svr1 postfix/smtpd[21188]: connect from unknown[ 192.168.1.10]
Jun 28 00:54:04 svr1 postfix/smtpd[21188]: setting up TLS connection from unknown[ 192.168.1.10]
Jun 28 00:54:04 svr1 postfix/smtpd[21188]: TLS connection established from unknown[ 192.168.1.10]: TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
Jun 28 00:54:17 svr1 postfix/smtpd[21188]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
Jun 28 00:54:17 svr1 postfix/smtpd[21188]: warning: unknown[ 192.168.1.10]: SASL PLAIN authentication failed
Jun 28 00:54:18 svr1 postfix/smtpd[21188]: warning: unknown[ 192.168.1.10]: SASL LOGIN authentication failed
Jun 28 00:55:16 svr1 postfix/smtpd[21188]: lost connection after AUTH from unknown[ 192.168.1.10]
Jun 28 00:55:16 svr1 postfix/smtpd[21188]: disconnect from unknown[ 192.168.1.10]

Almost got it working, any ideas would be great.

The Idol
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th June 2006, 00:42
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

Are you sure you use the correct username and password?
Is saslauthd running?
What's the output of
Code:
telnet localhost 25
and then
Code:
ehlo localhost
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs ebbay Installation/Configuration 9 4th March 2006 11:47
Mail server jas_esp Server Operation 1 7th December 2005 18:17
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 06:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.