Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th June 2006, 03:17
m u r m u r is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 152
Thanks: 13
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via AIM to m u r Send a message via MSN to m u r
Default Admin Login Page Trouble

I can send and receive mail just fine, and I can log on to my mail server using PuTTY, but I can't pull up the ISPConfig login page. I also can't get to the webmail page. I get errors like "cannot find server" . . . like the page doesn't exist. It doesn't look like the firewall is blocking port 81. Any idea what could have happened or how I can fix it through ssh?

Last edited by m u r; 28th June 2006 at 12:20.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th June 2006, 00:28
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Restart ISPConfig:
Code:
/etc/init.d/ispconfig_server restart
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 29th June 2006, 02:19
m u r m u r is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 152
Thanks: 13
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via AIM to m u r Send a message via MSN to m u r
 
Default

whew . . . thank you so much.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
initial admin login incorrect mgburr General 16 1st September 2008 00:14
Details on problem /mailuser login and more (long) linutzy Installation/Configuration 11 15th February 2006 18:45
Problem with POP3 Login masterkain Installation/Configuration 6 15th January 2006 18:11
Admin Page: "Access Denied" heftigrat Installation/Configuration 6 11th January 2006 16:11
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 23:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.