#1  
Old 24th March 2011, 16:21
Brian_A Brian_A is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Paris France
Posts: 31
Thanks: 8
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default PHP sessions

We have one server using IPSCONFIG3. When I transferred a small web site to this server I have a php error saying the session is already started. I'm sure that the php code is only calling session_start(); once per new page and I don't have this problem on the test server. Could this be a function of ICPCONFIG or should I look elsewhere for this problem?

Brian
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th March 2011, 16:30
otacon otacon is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Thanks: 5
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

try this to verify it really has started on a blank php page:

PHP Code:
if(session_id()){
echo 
"Session started!";
}else{
echo 
"Session not started!";


Don't know if this is your issue, but be sure to check if session.auto_start = 0 in your php.ini file.
__________________
Debian 7.4 Server:
ISPConfig Version: 3.0.5.3

Please visit my Mini-howto, "How To Create Remote API Scripts For ISPConfig 3"
Reply With Quote
  #3  
Old 25th March 2011, 14:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

Is this maybe a problem with your cookies in your browser? Try to clear them for that web site.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig3 Debian Squeeze Crontab - Log petrichbg Installation/Configuration 5 22nd March 2011 12:25
Problem with services!! banzaiwebstudio.com Installation/Configuration 7 19th May 2010 21:13
Error when install ISPConfig 2 with components built from source X-admin Installation/Configuration 5 30th April 2010 13:22
Unable to install ISPConfig bdonecker Installation/Configuration 21 26th May 2009 08:20
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18


All times are GMT +2. The time now is 10:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.