Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd March 2011, 17:47
IrDA IrDA is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default Postfix help - mail to gmail, yahoo etc goes to spam

Some strange behavior is noted on my server and I require your help because I am lost and do not know how to start investigating this. My server is set up for debian 5 according to the tutorial.

When I send an email through kmail (local client) my email is delivered to spam folder for gmail or yahoo. On the other hand when I use the web interface at the server (squirrel mail) my email is delivered normally. This did not happen before and the only thing I did was restarting my server today.

Do you have any suggestion on where to start investigating this?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd March 2011, 23:33
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,034
Thanks: 264
Thanked 151 Times in 131 Posts
Default

Please search this forum.

Your problem has been discussed here many times already.
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd March 2011, 08:35
IrDA IrDA is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
 
Default

edge thanks for your reply even though I was expecting a little bit more help from an answer. Please consider that everything was working just fine before so it is not a reverse DNS lookup issue nor anything else that I came across this forum.

The problem (??) is solved today and it is not related to any postfix configuration. I think it is a bug in my local client.

Consider this thread as FIXED
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 14:49
Sending emails with custom FROM email address merisor Installation/Configuration 4 8th February 2010 16:27
421 Unexpected failure Lizard King Installation/Configuration 20 7th July 2009 20:43
Postfix problem and few questions Gimly Installation/Configuration 12 7th July 2009 16:27
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 17:51


All times are GMT +2. The time now is 04:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.