Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th March 2011, 04:21
eko_taas eko_taas is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 92
Thanks: 2
Thanked 12 Times in 10 Posts
Question SquirrelMail Login - login.php pop-up

On my (once again re-installed) test-setup Debian Squeeze SquirrelMail Login acts bit strange (to me).

I have web-server example.com (no SSL) and mail-domain example.com

I have followed 20.2 (but stopped before virtual host not made)
http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p6

What is working (i.e. going to login page was not working before 20.2)
- ISPConfig3 quick-link from email - mailbox e.g. "http://www.excample.com:8080/mail/webmailer.php?id=1 goes to http://server1.excample.com/webmail/src/login.php
- any link http://XYZ.example.com/webmail or just AYZ.example.com/webmail (XYZ can be anything :-)

But If I enter only domain name
- http://excample.com works (www page)
- http://excample.com/webmail
I'l get new window with
Quote:
You have chosen to open
which is a: application/x-httpd-suphp
from: http://excample.com
What you want to do with this file ......
Not a biggest thing, but if someone uses webmail and get that message, does not look nice...

Any advice what to check?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th March 2011, 10:48
eko_taas eko_taas is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 92
Thanks: 2
Thanked 12 Times in 10 Posts
 
Thumbs up

Still don't know what was the issue, but now running w/o that problem after changing to roundcube by following
http://www.howtoforge.com/easy-round...debian-squeeze
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to eko_taas For This Useful Post:
falko (21st March 2011)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 10:37
F11 courier-imap fails. Nachogrande General 6 1st November 2010 17:55
ISPConfig 3 Send/Receive mail not working. Acidut General 6 4th April 2010 11:24
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
Postfix can't received email from exterior astra2000 Server Operation 5 17th October 2009 23:26


All times are GMT +2. The time now is 07:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.