#1  
Old 8th March 2011, 21:21
Tripple Tripple is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 114
Thanks: 7
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default VMware > KVM

I'm in the progress of moving from VMware server 1.0.10 to qemu-kvm on 64-bit CentOS servers.

This looks like an easy thing to do:
Convert the VMware image:
qemu-img convert -f vmdk -O qcow2 "old.vmdk" "new.qcow2"

When I boot this new images with virt-manager the network settings have changed from fix IP to DHCP. How can I avoid this?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th March 2011, 17:09
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Not sure why this happens. Did you check if the network is set to a static IP in the new KVM VMs?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 9th March 2011, 17:55
Tripple Tripple is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 114
Thanks: 7
Thanked 3 Times in 3 Posts
 
Default

I've been reading this is a bug and should be fixed in the next release.
Looks like I have to wait for a CentOS upgrade.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vmware server 2.0.2-x with Ubuntu server 10.04 VMware Remote Console Plug-in letsharehowto HOWTO-Related Questions 12 6th December 2011 20:23
How to install VMWare Server 2 on Fedora 14 desktop usuee HOWTO-Related Questions 9 9th April 2011 16:38
VMware Server 2.0.2-x On Ubuntu Server 10.04 With VMware Remote Console Plug-in DragonZeal HOWTO-Related Questions 1 19th September 2010 18:48
VMware Server installation problem in Fedora 13 (C headers location) emersonivo Installation/Configuration 1 15th September 2010 05:59
Upgrade 2.3.3 -> 2.2.5 NOT Working on VMWare Image pesja Installation/Configuration 6 7th August 2006 14:28


All times are GMT +2. The time now is 18:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.