Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th March 2011, 15:47
Norman Norman is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 242
Thanks: 0
Thanked 18 Times in 14 Posts
Default Mailfilter failing sporadicly

We have a customer which setup a mailfilter, but it seems to fail sporadicly to match.

Simple rule:
if from some@email.ext
move to folder Y


Sometimes works, sometimes doesnt.

Any idea why? Also is there a log or something that can be investigated?
__________________
http://www.xh.se
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th March 2011, 15:52
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,457
Thanks: 813
Thanked 5,240 Times in 4,108 Posts
Default

Make sure that you use "contains" and not "is" or "starts with". Otherwise the filter might fail if the sending email application formats the email differently.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 8th March 2011, 16:13
Norman Norman is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 242
Thanks: 0
Thanked 18 Times in 14 Posts
Default

They did try "contains" first, but that seemed to not work either.
Is there any log somewhere I can investigate, or the actual software used?
__________________
http://www.xh.se
Reply With Quote
  #4  
Old 9th March 2011, 16:27
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,726 Times in 2,565 Posts
 
Default

Did you check the mail log in the /var/log directory?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mailfilter folders / files not created James A General 14 11th March 2011 14:57
New Install - Namerserver Failing djenn Installation/Configuration 2 18th November 2010 13:55
mailfilter saving file in DOS format causing script to error? edispah General 3 31st August 2010 12:33
email verification is now failing after upgrade to ubuntu 9.10 DantePasquale Installation/Configuration 1 14th December 2009 02:35
squirrelmail login failing t-mug Installation/Configuration 3 13th June 2007 16:55


All times are GMT +2. The time now is 05:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.