Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 12th March 2011, 11:15
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

What's the output of
Code:
ls -la /usr/local/ispconfig/interface/web/
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 14th March 2011, 13:33
domi-nik domi-nik is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

razem 104
drwxr-s--- 19 ispconfig ispconfig 4096 paĽ 14 12:41 .
drwxr-s--- 7 ispconfig ispconfig 4096 paĽ 14 12:41 ..
drwxr-s--- 6 ispconfig ispconfig 4096 paĽ 14 12:41 admin
-rwxr-x--- 1 ispconfig ispconfig 2292 mar 2 15:36 capp.php
drwxr-s--- 6 ispconfig ispconfig 4096 wrz 7 2009 client
-rwxr-x--- 1 ispconfig ispconfig 2977 mar 2 15:36 content.php
drwxr-s--- 7 ispconfig ispconfig 4096 paĽ 14 12:41 dashboard
drwxr-s--- 6 ispconfig ispconfig 4096 kwi 15 2009 designer
drwxr-s--- 6 ispconfig ispconfig 4096 paĽ 14 12:41 dns
drwxr-s--- 6 ispconfig ispconfig 4096 paĽ 14 12:41 domain
drwxr-s--- 6 ispconfig ispconfig 4096 mar 12 2010 help
-rwxr-x--- 1 ispconfig ispconfig 1793 mar 2 15:36 index.php
drwxr-s--- 4 ispconfig ispconfig 4096 kwi 15 2009 js
-rwxr-x--- 1 ispconfig ispconfig 1650 mar 2 15:36 keepalive.php
drwxr-s--- 4 ispconfig ispconfig 4096 kwi 15 2009 login
drwxr-sr-x 6 ispconfig ispconfig 4096 mar 12 2010 mail
drwxr-s--- 6 ispconfig ispconfig 4096 kwi 15 2009 monitor
-rwxr-x--- 1 ispconfig ispconfig 4156 mar 2 15:36 nav.php
drwxr-s--- 2 ispconfig ispconfig 4096 kwi 15 2009 remote
-rwxr-x--- 1 ispconfig ispconfig 25 mar 2 15:36 robots.txt
drwxr-s--- 6 ispconfig ispconfig 4096 paĽ 14 12:41 sites
drwxr-s--- 3 ispconfig ispconfig 4096 kwi 15 2009 strengthmeter
drwxrws--- 2 ispconfig ispconfig 4096 cze 25 2009 temp
drwxr-s--- 5 ispconfig ispconfig 4096 paĽ 14 12:41 themes
drwxr-s--- 6 ispconfig ispconfig 4096 kwi 15 2009 tools
Reply With Quote
  #13  
Old 15th March 2011, 14:31
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Hm, looks ok. I have no idea what's wrong.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #14  
Old 16th March 2011, 16:22
domi-nik domi-nik is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

It seems that I need to reinstall the server.
Reply With Quote
  #15  
Old 13th April 2011, 23:00
artur_gib artur_gib is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default The same situation

Hello
The same situation has happend to me. All logs looks the same. Does anybody find a sollution? (Reinstalling a server is not an option now...) Any sugestion are welcome

Thank you
Reply With Quote
  #16  
Old 14th April 2011, 18:17
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,976
Thanks: 825
Thanked 5,369 Times in 4,216 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by domi-nik View Post
It seems that I need to reinstall the server.
Maybe thats the solution for your problem as well:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=52292
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot send or receive mail after setup 50CentOS HOWTO-Related Questions 3 11th June 2010 15:10
CGI and FormMail Cracklefish Installation/Configuration 17 13th October 2009 13:40
Postfix problem and few questions Gimly Installation/Configuration 12 7th July 2009 16:27
Help configure Postfix to use alt port 465 or 587 BoloMarkIII Installation/Configuration 10 16th March 2009 17:57
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27


All times are GMT +2. The time now is 19:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.