Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th February 2011, 05:28
florix.net florix.net is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 42
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default DKIM working for webmail, but not for outlook emails

HI,

I have enabled DKIM signing for one of my domain.

When I login using roundcube, all my outgoing emails have the DKIM signature.

When I sent emails from my outlook using same domain, the amavisd does not sign it for DKIM.

what could be the reason?

Richard
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st October 2011, 13:20
ndavidor ndavidor is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Facing the same problem

Can anyone help?
Reply With Quote
  #3  
Old 14th March 2014, 02:54
natselection natselection is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I know this is old as heck but did you ever figure out a solution? I'm seeing the same issue and have been digging for days for a fix.
Reply With Quote
  #4  
Old 14th March 2014, 08:03
srijan srijan is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Feb 2014
Location: New Delhi, India
Posts: 693
Thanks: 4
Thanked 88 Times in 85 Posts
Send a message via Skype™ to srijan
 
Default

Hi,

Follow the http://blog.schaal-24.de/ispconfig/i...patch/?lang=en it will help you.

Br//
Srijan
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not working emails (DNS and postfix problem?) shekiman Installation/Configuration 9 1st March 2011 16:25
New Build Old Problem- Emails Not Working On Websites happz Installation/Configuration 1 28th January 2010 21:03
Emails not working [URGENT] AusHell General 8 2nd July 2008 04:07
Emails With Periods Not Working samuch General 12 23rd June 2008 16:26
Bounce emails not working lapena Installation/Configuration 3 2nd July 2007 18:52


All times are GMT +2. The time now is 20:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.