#1  
Old 15th February 2011, 16:56
mike_p mike_p is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Surrey, England
Posts: 140
Thanks: 9
Thanked 28 Times in 17 Posts
 
Default Mangled mail logs

Is it something I've done or are all the mail logs corrupted when showing in ISPConfig3?

For example, my logs have lots of empty 'to' fields where the addressee's mail address is shown as <someone@domain.com>
Because the browser sees <something> as a tag, the address is hidden.

I've edited my show_log.php to use htmlspecialchars (line 127) ie
Code:
$logData = nl2br(htmlspecialchars($data));
Does everyone else see this problem, so, do I need to log it as a bug and fix it in the officail ISPConfig source?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help get mail to work (can't recieve and apperently can't send) omega13a Installation/Configuration 19 20th August 2009 21:06
procmail can't write Hellbound General 27 8th June 2009 21:51
postfix, pop3 uvbnserved Server Operation 22 24th May 2009 21:00
Undelivered Mail Returned to Sender Error202 General 5 7th May 2009 11:14
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 17:51


All times are GMT +2. The time now is 06:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.