Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 27th May 2011, 15:31
Rocky Rocky is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 553
Thanks: 14
Thanked 49 Times in 48 Posts
Default

Do you by chance have Apache installed as well?
__________________
Home of the SpamSnake
Reply With Quote
Sponsored Links
  #32  
Old 27th May 2011, 15:33
wiggsy2008 wiggsy2008 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Right I have the messages routing now. My main server was rejecting them and that was causing it to loop and double up in the messages screen.

I still cannot add or remove to the lists and the database setting appear to be correct.

No i dont have apache on there
Reply With Quote
  #33  
Old 27th May 2011, 15:38
Rocky Rocky is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 553
Thanks: 14
Thanked 49 Times in 48 Posts
Default

Ok great, mail is flowing and you don't have apache.

What version of Baruwa did you use 1012sn or 1024sn?

If you used 1012sn, please follow the upgrade section on page 3.

Make sure to clear out browser cookies before testing.
__________________
Home of the SpamSnake
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Rocky For This Useful Post:
wiggsy2008 (27th May 2011)
  #34  
Old 27th May 2011, 15:48
wiggsy2008 wiggsy2008 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Bingo!

The upgrade did the trick.

Cheers for all the help

Rich
Reply With Quote
  #35  
Old 27th May 2011, 15:49
Rocky Rocky is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 553
Thanks: 14
Thanked 49 Times in 48 Posts
Default

You're welcome.

Enjoy Baruwa/SpamSnake.
__________________
Home of the SpamSnake
Reply With Quote
  #36  
Old 27th May 2011, 15:54
wiggsy2008 wiggsy2008 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Spoke too soon! lol

I know have no MTA's running in the status and no messages are coming through
Reply With Quote
  #37  
Old 27th May 2011, 15:56
wiggsy2008 wiggsy2008 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Tell a lie seems to be working just shows 0 for MTA?
Reply With Quote
  #38  
Old 27th May 2011, 16:13
wiggsy2008 wiggsy2008 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok MTA is now showing.

Messages are coming through but not showing in baruwa!

There must be light at the end here!
LOL
Reply With Quote
  #39  
Old 27th May 2011, 16:16
Rocky Rocky is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 553
Thanks: 14
Thanked 49 Times in 48 Posts
Default

Be sure to edit /etc/MailScanner/CustomFunctions/Baruwa*.pm and /usr/share/pyshared/baruwa/settings.py to make sure the database section is using the correct information.
__________________
Home of the SpamSnake
Reply With Quote
  #40  
Old 27th May 2011, 16:28
wiggsy2008 wiggsy2008 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Yep all entries are correct but just doesnt show anything
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
baruwa, spamassassin, spamsnake, ubuntu 10.10

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect SpamSnake - Ubuntu Jeos 10.10 - Managing transport relay_domains etc mintydave HOWTO-Related Questions 19 20th January 2011 04:15
Connection timed out on intermail outgoing mails gouravgarg Server Operation 6 5th March 2010 21:31
MailScanner trouble with DBD-MYSQL sergio.arnaldo Server Operation 11 26th August 2009 19:08
Howtoforge the perfect Server(links) rini90 Installation/Configuration 0 14th December 2008 11:58
SpamSnake SpamAssassin not working? getrav HOWTO-Related Questions 5 24th June 2008 00:02


All times are GMT +2. The time now is 22:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.