Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th February 2011, 20:46
celia_ccs celia_ccs is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default All hosts pointing to the same one

Hi,

I have a problem, since a few days all the hosts (domains) created on IspConfig point to the same website. It is very strange, I create a new website. it does create the folder and files in var/www/newsite.com . But when I try to access the site it "redirect" me to another website also hosted on the server. This happens with all the websites.

I really don't think I touched any of the configuration for this to happen. Where and what should I look?

Thanks in advance.
Celia
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th February 2011, 22:19
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 37,037
Thanks: 841
Thanked 5,659 Times in 4,466 Posts
Default

Make sure that you selected the correct IP address in all websites. Do not mix * and IP address on a server.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 8th February 2011, 22:53
celia_ccs celia_ccs is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thanks! It did work. I had a mix of * and IP selected for the sites. Setting IP for all of them, and recreating some of the sites solved everything.

Thanks again
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stuck on Network Hosts fullmoonguru Installation/Configuration 2 1st August 2010 16:56
Amanda Backup Client Hosts Check :selfcheck request failed Sebi76 Installation/Configuration 2 19th April 2010 03:09
Exim Gateway with mailwatch (Unable to receive emails) siul0_0 HOWTO-Related Questions 10 9th May 2009 00:00
Apache Virtual Hosts - I have never gotten this right. DazzyB Server Operation 2 24th December 2007 14:37
No Virtual Hosts tac Installation/Configuration 5 5th August 2006 17:02


All times are GMT +2. The time now is 03:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.