#1  
Old 4th February 2011, 17:42
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: München
Posts: 364
Thanks: 38
Thanked 86 Times in 68 Posts
Default Update issue

Hello,

Everytime when I run update.php (with "Reconfigure Services" set to "yes") I get errors with my email server.

Code:
postfix/local[25187]: AF94416A0E2: to=<ich@xxx.net>, orig_to=<security@xxx.net>, relay=local, delay=1.2, delays=0.01/0.06/0/1.2, dsn=5.1.1, status=bounced (unknown user: "ich")

In mail.log I found:
Code:
postfix/trivial-rewrite[4688]: warning: do not list domain xxx.net in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
I don't know the reason but my domain appear into mydestination (in /etc/postfix/main.cf) after the update process, then I get this error.

The solution is easy but how can I update without this issue in the future?

Cheers!

Last edited by pititis; 4th February 2011 at 17:47.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th February 2011, 21:28
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

Quote:
The solution is easy but how can I update without this issue in the future?
Cporrect the hostnae of your server to ensure that it is not identical with a email domain used on the server. A server hostname should be something like server1.domain.tld and not domain.tld.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
pititis (6th February 2011)
  #3  
Old 6th February 2011, 21:52
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: München
Posts: 364
Thanks: 38
Thanked 86 Times in 68 Posts
 
Default

Thanks Till for this tip!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Centos is terribly slow Galled Server Operation 9 7th December 2010 15:31
Vhosts...conf not synced to changes crypted General 50 24th April 2010 00:54
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 18:15
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 19:38
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19


All times are GMT +2. The time now is 05:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.