Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th January 2011, 15:50
scorpious scorpious is online now
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 28
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Icon for webmail and phpmyadmin error

Hi All

I have installed ISPConfig 3 (version 3.0.3.1) using the The Perfect Server Debian Lenny (Debian 5.0) With MyDNS & Courier [ISPConfig 3]


Everything seams ok, but have noticed couple of problems

I can make a client and have access to the account, I can make a e-mail account and a mysql database, I can access both phpmyadmin and squrrielmail by http://www.myhost.co.uk/webmail or http://www.myhost.phpmyadmin, however, in the control panel when I click on the E-mail Mailbox the icon on the right side I get the icons (as shown below)



When i click on them I get the following error, Internet Explorer cannot display the webpage
in the address bar I see:
For webmail https://xxx.xxx.xxx.xxx:8080/mail/webmailer.php?id=3
and phpmyadmin:
https://xxx.xxx.xxx.xxx:8080/sites/d...admin.php?id=3

Any advise to where I may have gone wrong

Cheers
Scorp
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th January 2011, 15:59
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 34,647
Thanks: 794
Thanked 5,003 Times in 3,912 Posts
Default

Please check that you have set the correct URL to your phpmyadmin and webmail application in ispconfig under System > interface config.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 27th January 2011, 16:42
scorpious scorpious is online now
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 28
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
 
Default

Hi till

Both URL's are blank

Ihave filled in both URL's and they are working

Cheers

Scorp

Last edited by scorpious; 27th January 2011 at 16:54.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
phpmyadmin error HyperAtom General 1 12th January 2010 11:44
500 error squirellmail and phpmyadmin papokergod Installation/Configuration 6 26th December 2009 10:16
Phpmyadmin update error code 1? treavle Installation/Configuration 1 16th December 2009 13:35
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1) ergti Installation/Configuration 1 16th August 2009 12:36
phpmyadmin error filch Installation/Configuration 11 22nd March 2009 15:08


All times are GMT +2. The time now is 02:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.